Nejprodávanější e-knihy - červen 2018
věda a technika

Rekonstrukce rodinného domu - 20%
Rodina Přestavělových, která právě koupila rodinný dům a plánuje jeho opravu, má podobné starosti jako vy.
věda a technika
Ukázky

Rekonstrukce rodinného domu

339 Kč
271 Kč
Utajené projekty Škoda - 20%
Oldřich Meduna (1902-1996), jeden z nejvýznamnějších československých odborníků 20. století v oboru motorových vozidel. Připravte se na nečekané - na to, jak prošel automobilkami Praga a Škoda.
věda a technika
Ukázky

Utajené projekty Škoda

186 Kč
149 Kč
Železniční doprava - 20%
(1x)
Komplexní a vyčerpávající publikace, která nemá na trhu obdoby, se odborně a zároveň poutavě věnuje všem aspektům železničního provozu.
věda a technika
Ukázky

Železniční doprava

424 Kč
339 Kč
Stavební příručka - 4%
V druhém aktualizovaném vydání najdete podklady pro projektování dle nových legislativních předpisů a další potřebné informace, které v prvním vydání chyběly.
věda a technika
Ukázky

Stavební příručka

212 Kč
203 Kč
Šokující vítězství - 20%
Válečná střetnutí se zcela nečekaným koncem, kdy proti všemu očekávání vyhrál outsider. Docházelo k nim před naším letopočtem, známe takové případy i z doby moderní.
věda a technika
Ukázky

Šokující vítězství

237 Kč
190 Kč
Dřevostavby - 20%
Publikace Josef Kolb Dřevostavby je překladem 3. aktualizovaného vydání ve Švýcarsku/Německu s německým názvem Holzbau mit System. Kniha ukazuje aktuální a výhledový stav techniky, který je úspěšně používán ve Švýcarsku, Německu a Rakousku .
věda a technika
Ukázky

Dřevostavby

757 Kč
606 Kč
Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
věda a technika
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Tepelné mosty - 20%
Stavebnictví se v současné době stále více ubírá směrem k co největším úsporám energií a tím i k výstavbě nízkoenergetických a pasivních domů. S tím úzce souvisí i problematika tepelných mostů, která je obsahem této publikace.
věda a technika
Ukázky

Tepelné mosty

280 Kč
224 Kč
Zvonařství - 20%
(1x)
Zvonařství patří mezi velmi stará řemesla. Lidé zvonům, které byly odpradávna spojeny s jejich životem, dávali a dávají jména, a tak je povyšují i na něco víc než jen na pouhý výrobek.
věda a technika
Ukázky

Zvonařství

169 Kč
135 Kč
Automobily Škoda Superb - 20%
První publikace o automobilu vyšší střední třídy Škoda Superb seznamuje čtenáře s konstrukcí, funkcemi, zajímavostmi i s historií tohoto vozu. Na bohatém obrazovém doprovodu jsou popsány a vysvětleny všechny osazované motory s s příslušnými soustavami.
věda a technika
Ukázky

Automobily Škoda Superb

254 Kč
203 Kč