Nejprodávanější tituly - červen 2018
zdravá výživa

Citlivá kuchyně - 11%
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdravá výživa

Citlivá kuchyně

342 Kč
304 Kč
Cukrfree - 11%
(3x)
Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi.
zdravá výživa

Cukrfree

332 Kč
295 Kč
Kytky k jídlu v receptech i herbáři - 11%

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.

zdravá výživa

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

404 Kč
359 Kč
Zhubněte jednou provždy 1 - 11%
(1x)
Jak jednoduchý systém pomáhá dosáhnout sílu, zdraví a vitalitu na celý život
zdravá výživa

Zhubněte jednou provždy 1

269 Kč
239 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdravá výživa

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově - 11%
Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní. v knize najdete rady a tipy na bezlepkovou, bezmléčnou a bezlaktózovou dietu.
zdravá výživa

Hlavní jídla, pečivo a speciality 2 - bezlepkově

221 Kč
196 Kč
Saláty - Mísa plná čerstvého štěstí - 11%
Co je nejlepšího na salátech? Hodí se ke každé příležitosti! Ať už s sebou na cesty do kanceláře, jako zdravá varianta ke slavnostnímu stolu nebo jako hvězda na party – saláty jsou zkrátka univerzální pochoutkou.
zdravá výživa

Saláty - Mísa plná čerstvého štěstí

161 Kč
143 Kč
Superpotraviny - Tuzemské divoké rostliny - 11%
(1x)
Superpotraviny jsou všude okolo nás. Jestli jste si doposud mysleli, že pocházejí jen ze vzdálených zemí jako chia semínka nebo goji, můžete to nyní přehodnotit: rostlinné energetické balíčky pro detoxikaci a anti-aging.
zdravá výživa

Superpotraviny - Tuzemské divoké rostliny

287 Kč
255 Kč
Vaříme podle Herbáře 5 - 11%
Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin. Kateřina Winterová v ní s Lindou Rybovou představuje další lahůdky z pořadu Herbáře...
zdravá výživa

Vaříme podle Herbáře 5

359 Kč
319 Kč
Lehká kuchyně - 11%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
zdravá výživa
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
367 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 38 položek
1 2 3 4 > >>