Nejprodávanější e-knihy - červen 2018
medicína

Muž, který nemohl přestat - 20%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína
Ukázky

Muž, který nemohl přestat

307 Kč
246 Kč
Jak překonat panické ataky - 20%
(1x)
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
medicína
Ukázky

Jak překonat panické ataky

254 Kč
203 Kč
Primární terapie - 20%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
medicína
Ukázky

Primární terapie

240 Kč
192 Kč
Potřeby dítěte v ošetřovatelském procesu - 20%
Odborná publikace, zcela ojedinělá na českém trhu, je určena studentům ošetřovatelství, porodní asistence, pediatrického ošetřovatelství, všeobecným sestrám a dětským sestrám uplatňujícím při své praxi metodu ošetřovatelského procesu.
medicína
Ukázky

Potřeby dítěte v ošetřovatelském procesu

212 Kč
170 Kč
Terapeutická komunita - 20%
Terapeutická komunita je důležitou součástí léčby psychických a behaviorálních poruch. Renomovaný český autor nabízí čtenářům dokonalý přehled o obecném modelu terapeutické komunity.
medicína
Ukázky

Terapeutická komunita

467 Kč
374 Kč
Česko-anglický stomatologický slovník - 20%
Tento slovník logicky doplňuje svého anglicko-českého předchůdce. Tato moderní publikace poslouží při překladech českých odborných textů do angličtiny (metody, techniky, nástroje, materiály...), lze ji využít pro komunikaci mezi stomatologickým personálem.
medicína
Ukázky

Česko-anglický stomatologický slovník

251 Kč
201 Kč
Emoce - 20%
Kniha se zabývá složitou otázkou, co jsou emoce a jak s nimi zacházet.
medicína
Ukázky

Emoce

280 Kč
224 Kč
Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory - 20%
Učebnice pro studenty bakalářského programu lékařských a zdravotně sociálních fakult a vyšších odborných škol se zdravotnickým zaměřením. Aktualizovaná a zcela přepracovaná publikace, která je nezbytná pro absolvování studia.
medicína
Ukázky

Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory

441 Kč
353 Kč
Kdo je tu vlastně blázen? - 20%
Prvotním impulzem pro napsání této knihy bylo autorovo zjištění, že přestože jsou jeho pacienti psychicky nemocní, jedná se zpravidla o přátelské a citlivé jedince. Pokud není něco v pořádku, je to svět mnoha příčetných – zlodějů, podvodníků...
medicína
Ukázky

Kdo je tu vlastně blázen?

230 Kč
184 Kč
Tuberkulóza - 20%
Páté vydání učebního textu obsahuje základní poznatky týkající se epidemiologie, diagnostiky, diferenciální diagnostiky a léčby tuberkulózy. Text je určen posluchačům lékařských fakult.
medicína
Ukázky

Tuberkulóza

100 Kč
80 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 46 položek
1 2 3 .. 5 > >>