Nejprodávanější tituly - červen 2018
historické romány

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl - 11%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
historické romány

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl

287 Kč
255 Kč
Nestvůra z Essexu - 11%
(4x)
Londýn 1893. Když mladá Cora Seaborneová ovdoví, je to pro ni spíš úleva než rána. Nešťastné manželství i život ve městě ji ubíjely (někdy až příliš doslovně), a tak pro ni pobyt na venkově v Essexu, představuje novou naději na světlejší zítřky.
historické romány

Nestvůra z Essexu

358 Kč
318 Kč
Gentleman v Moskvě - 11%
(5x)
„Nenapravitelný aristokrat“ Rostov, uhlazený vzdělanec s důvtipem na rozdávání, jenž v životě neodpracoval jediný den, je nucen opustit své apartmá moskevského hotelu Metropol a žít v podkrovním kamrlíku pro personál, zatímco venku se odehrávají nejbouřlivější události ruské historie.
historické romány
Ukázky

Gentleman v Moskvě

449 Kč
399 Kč
Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad
(3x)
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní, jako právě husitství.
historické romány
Ukázky

Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad

299 Kč
Zločin na Bezdězu - 11%
(2x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
historické romány

Zločin na Bezdězu

314 Kč
279 Kč
Dračí náhrdelník - 11%
V průběhu okázalé slavnosti, kterou na svém hradě uspořádá Jaroslav ze Šternberka, zmizí jeho krásná neteř Elška, manželka veverského purkrabího Drslava...
historické romány

Dračí náhrdelník

314 Kč
279 Kč
Strážce boleslavského mystéria - 11%
(1x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.
historické romány

Strážce boleslavského mystéria

314 Kč
279 Kč
Panský dům a jeho dcery - 11%
(1x)
Marie a Paul Melzerovi si užívají rodinného života, ale jejich štěstí netrvá dlouho. Vypukla první světová válka a muži narukují na frontu.
historické romány

Panský dům a jeho dcery

449 Kč
399 Kč
Madona z hor - 11%
Velkolepě vylíčený životní příběh Marii Vittorii začíná na počátku dvacátých let dvacátého století v italských horách, kde drsná dřina a neochvějná víra utvářejí celý lidský život. Žena, která se neprovdá, je považována za méněcennou.
historické romány

Madona z hor

323 Kč
287 Kč
Vlk a dýka - 11%
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
historické romány
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
310 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 100 položek
1 2 3 .. 10 > >>