Nejprodávanější hudba - červen 2018
hudba

Ta pravá
Studiové album Karla Gotta. Tucet písniček na jeho albové novince je mixem popové klasiky a standardů, které chtěl natočit již dříve, v průběhu let na ně nezapomínal a nyní pro ně přišel ten správný moment.
hudba

Ta pravá

374 Kč
Životní režim / Run off the Mill
(1x)
Po výborně přijaté kolekci balad (CD Královský večer, 2014) přichází na řadu sestava songů různorodě svižných.
hudba

Životní režim / Run off the Mill

374 Kč
Nadechnutí - Komplet
Box vydaný v limitované edici uzavírá další úspěšnou etapu Čechomoru.
hudba

Nadechnutí - Komplet

944 Kč
Chce to hit!
Banjo, punk, melancholie, vtip i romantika v jednom a po třetí písničce zjistíte, že je milujete na celý život. Poletíme? mají zkrátka dobře našlápnuto i díky novému albu Chce to hit! A není divu. Umí totiž odlehčenou formou vyprávět o složitých a s
hudba

Chce to hit!

354 Kč
Slzy
Nové studiové album natočila Bára Basiková po pěti letech. Reflektuje její zálibu v hudbě osmdesátých let, zejména k tvorbě Depeche Mode, Cocteau Twins, Davida Bowieho a The Cure.
hudba

Slzy

314 Kč
Balíček karet
Autorovo životní jubileum připomíná reedic kultovního alba Balíček karet.
hudba

Balíček karet

158 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.
hudba

Konnichiwa

296 Kč
Meditace s citerami
Album Jiřího Mazánka, hudebníka, etnomuzikologa a učitele jógy a tantry, obsahuje jeho tradiční duchovní a meditativní hudbu, tentokrát s výběrem citer z různých částí světa.
hudba

Meditace s citerami

270 Kč
Solo
Sólové album kapelníka skupiny Traband, zpěváka, skladatele, textaře a multiinstrumentalisty. V deseti písních navazuje na cestu naznačenou albem Přítel člověka. Je postaveno na souzvuku s autoharfou, neobvyklým a již pozapomenutým nástrojem podobným citeře.
hudba

Solo

269 Kč
Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha
Zpěvák a hudebník Ondřej Ruml sáhl tentokrát po „rodinném stříbru“ a spolu s výtečnými muzikanty nahrál a nazpíval písně klasiků, Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha. Ruml a jeho hudební přátelé se rozhodli dát písničkám novější zvuk, zachovali ale jazzový ráz, kterým je Ježkova tvorba pověstná.
hudba

Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha

323 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 46 položek
1 2 3 .. 5 > >>