Nejprodávanější tituly - červen 2018
dítě 0-3 roky

Rozvíjej se, děťátko... - 14%
Kniha rozvíjej se děťátko je určena pro všechny nastávající rodiče, rodiče s dětmi a odborníky, kteří sledují, ovlivňují nebo stimulují psychomotorický vývoj dítěte do 1 roku.
dítě 0-3 roky

Rozvíjej se, děťátko...

464 Kč
399 Kč
Chlapeček: Moje první vzpomínky - 11%
Chlapeček představuje praktický a velkoryse zpracovaný památník novorozeného miminka, ve kterém mohou hrdí rodiče mapovat nejrůznější významné události, úspěchy, pokroky a i drobné životní karamboly od narození děťátka až do jeho tří let.
dítě 0-3 roky

Chlapeček: Moje první vzpomínky

359 Kč
319 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
dítě 0-3 roky

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Péče o novorozence a kojence - 11%
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.
dítě 0-3 roky

Péče o novorozence a kojence

215 Kč
191 Kč
Kontaktní rodičovství - 11%
Kontaktní rodičovství je výchovná metoda, která navrací děti do náručí rodičů, pomáhá maminkám najít cestu k vlastnímu mateřství a zvládnout s otevřenou myslí dnešní přetechnizovaný svět monitorů dechu, chůviček a počítání hodin mezi kojením.
dítě 0-3 roky
Ukázky

Kontaktní rodičovství

268 Kč
238 Kč
Moje první slova - 11%
Obrázkový slovník Moje první slova se nejmenším dětem líbí, protože je plný rozmanitých a pestrých ilustrací. Děti můžou k obrázkům přiřazovat názvy a také si prohlížet písmenka pod nimi. Jednoho dne jim to pomůže naučit se číst.
dítě 0-3 roky

Moje první slova

179 Kč
159 Kč
V ZOO - Podívej se, kdo se schovává - 20%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou vidět v zoo.
dítě 0-3 roky

V ZOO - Podívej se, kdo se schovává

59 Kč
47 Kč
Motýlí masáže pro novorozeňátka - 11%
Kniha Motýlí masáže pro novorozeňátka otevírá důležitý svět komunikace s novorozeňátky pomocí léčivých doteků, hlazení a Motýlích masáží ve spojení s květovými esencemi a přírodními masážními oleji.
dítě 0-3 roky
Ukázky

Motýlí masáže pro novorozeňátka

306 Kč
272 Kč
Najdi a počítej! - Bublinky - 11%
Malý méďa radost má: tahle pizza ta je má? Nalep na pizzu 8 červených samolepek!V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou seznámit se jednoduše a bez námahy se základními číslicemi.
dítě 0-3 roky

Najdi a počítej! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Vývoj batolete
Máte doma batole? Jistě se vám denně nad hlavou vznáší spousta otazníků. Jak má moje dítě jíst? Nevzteká se příliš? Nemělo by už chodit na nočník? Netrpí alergií? Jesle, školka, nebo chůva? Neublíží mu očkování?
dítě 0-3 roky

Vývoj batolete

134 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>