Nejprodávanější knihy - červen 2018
romantika

Jsi jako slunce
Tento příběh není o mém tátovi a zároveň i trochu je. Ale především je to příběh všech dcer, které tragicky přišly o své otce a nedokázaly se s tím vyrovnat, smířit, přijmout smrt milovaného člověka. Je smutný, protože jsem ho – po delší pauze – psala jako první po tom, co od nás táta navždy odešel.
romantika

Jsi jako slunce

296 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romantika

Rozum a cit

314 Kč
Bubny podzimu
Bubny podzimu jsou čtvrtou knihou série románů Cizinka a začínají tam, de Mořeplavec skončil.
romantika

Bubny podzimu

539 Kč
Můj I. Q.

„I. Q. ze mě vytahuje kořeny. Jeden po druhém, rychle, v rytmu rapu. Tak rychle, až to lupe. Lup. Lup. Lup. I. Q. je vytáhne, oklepe od hlíny – a já jsem celá děravá, plná děr jako po vytržených zubech.

romantika

Můj I. Q.

224 Kč
Běh života s úsměvem
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
romantika

Běh života s úsměvem

224 Kč
Hotýlek v údolí Loiry
Voňavá káva, vynikající víno, croissanty k snídani, slunce a poklidný venkov – není nic, co by dokázalo pokazit vytouženou dovolenou. Nebo snad ano?
romantika

Hotýlek v údolí Loiry

313 Kč
Hrdina ze sousedství
Kdo je ten tajemný muž ze sousedství? Když se Mitch objeví u jejích dveří, Hester ví, že by se měla mít na pozoru. Vždyť se teprve nedávno nastěhovala a rozhodně netouží po nějakých problémech v podobě přitažlivého chlapíka odvedle.
romantika

Hrdina ze sousedství

179 Kč
Toxo
Toxoplasma gondii je parazit, který zvolna a velmi nenápadně mění povahu svého hostitele. Zpomaluje jeho reakce, posouvá jeho vnímání, působí, že se chová vyšinutě, vlastně proti svým zájmům.
romantika

Toxo

224 Kč
Vzdálená řeka
Schallerovi a Newmanovi jsou odvěkými nepřáteli. Když se na pozemku Schallerových najde lidská kostra, je zřejmé, že se jedná o oběť odporného zločinu. Nenávist mezi rodinami vzplane mohutným plamenem.
romantika

Vzdálená řeka

332 Kč
Léto s Afroditou
(1x)
Čtyři generačně odlišné ženy z různých koutů světa, které se neznají a mají jedno společné: každá má problém se svými blízkými. Nezávisle na sobě ho řeší prázdninovým dobrodružstvím na řeckém ostrově Korfu.
romantika
Ukázky

Léto s Afroditou

313 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>