Nejprodávanější tituly - červen 2018
česká

Houbařka
(9x)
Román Houbařka je příběh předem neúspěšného pokusu utéct traumatu.
česká
Ukázky

Houbařka

359 Kč
Muž a žena
(2x)
Nejznámější český spisovatel se ve dvou novelách vrací k tomu, co na něm jeho čtenáři oceňují nejvíce. Svůj humorně ironický pohled na vztahy mezi muži a ženami propůjčuje v novele Family Frost zkrachovalému restauratérovi, který si z nutnosti a trochu i na truc pronajme mrazící vůz známé firmy…
česká
Ukázky

Muž a žena

229 Kč
Jednosměrná jízdenka
Autobiografický inspirativní román o cestě nejen za znovu nalezením ztraceného já se odehrává v prostředí úchvatného Říma a na jednom malém ostrově na jihu Itálie.V období, kdy ostrov vrní zimní autentickou náladou, tajemnou atmosférou
česká

Jednosměrná jízdenka

251 Kč
1985
(2x)
Doposud neprávem opomíjená kniha autora Mechanického pomeranče. V první, esejistické části autor podrobuje důkladné analýze Orwellův román 1984, v druhé části pak nabízí vlastní beletristické zpracování Orwellova tématu.
česká

1985

268 Kč
Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad
(3x)
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní, jako právě husitství.
česká
Ukázky

Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad

299 Kč
Zločin na Bezdězu
(2x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
česká

Zločin na Bezdězu

314 Kč
Léto
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.
česká

Léto

254 Kč
Norské děti

Román, inspirovaný známým případem, kdy norský úřad pro ochranu dětí odebral děti české matce! Norsko své děti chrání. Nedopustí, aby vyrůstaly ve strachu a ponížení. Proto se Barnevern dívá.

česká

Norské děti

296 Kč
Svatá Barbora
(1x)
Mladá novinářka Andrea dostala za úkol napsat článek o nikdy neobjasněné kauze, kterou před několika lety žila celá republika.
česká

Svatá Barbora

539 Kč
Úsměvy smutných mužů
(17x)

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.

česká
Ukázky

Úsměvy smutných mužů

203 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>