Nejprodávanější e-knihy - červenec 2018
věda a technika

Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
věda a technika
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Pergoly a přístřešky - 20%
(1x)
Pergola je nejobvyklejší malou zahradní stavbou. Slouží jako opora pro růst popínavých rostlin nebo vymezuje zahradní zákoutí určené k příjemnému posezení s rodinou či přáteli, případně ji lze využít jako přístřešek pro auto.
věda a technika
Ukázky

Pergoly a přístřešky

135 Kč
108 Kč
Autoškola 2019 - 20%
Nové vydání učebnice autoškoly obsahuje vše, co nezbytně potřebujete k získání řidičského oprávnění skupiny B.
věda a technika
Ukázky

Autoškola 2019

144 Kč
115 Kč
České trolejbusy - 20%
Ucelená a poutavá publikace o minulosti a současnosti trolejbusů v České republice. Seznamuje čtenáře s jejich počátky a obrovským boomem na přelomu čtyřicátých a padesátých let minulého století a vysvětluje propad začátkem let sedmdesátých.
věda a technika
Ukázky

České trolejbusy

288 Kč
230 Kč
Stavební truhlářství - 20%
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.
věda a technika
Ukázky

Stavební truhlářství

203 Kč
162 Kč
Bazény - 20%
Kniha srozumitelnou formou otázek a odpovědí provede čtenáře procesem výstavby bazénu od prvotního zvážení, zda si bazén postavit, přes nutná jednání s úřady, až po návrh bazénu se správnou filtrací a ostatními technologiemi.
věda a technika
Ukázky

Bazény

135 Kč
108 Kč
Jak létají dopravní letadla - 20%
Kniha určená pro všechny, kdo se zajímají o letadla a chtějí se dozvědět vše podstatné o jejich provozu. Pro všechny ty, kdo jsou jimi fascinováni a žasnou, že stroj vážící kolem 400 tun se dokáže vznést do vzduchu a plout nebem rychlostí přes 800 km/h aj.
věda a technika
Ukázky

Jak létají dopravní letadla

220 Kč
176 Kč
Havárie, poruchy a rekonstrukce - 20%
Kniha pro projektanty, architekty, stavbyvedoucí ale i soudní znalce z oboru pozemního stavitelství, kteří se setkávají téměř na každé stavbě s poruchami konstrukcí. V každém objektu najdeme dřevěný, nebo ocelový krov, vazníky nebo nosníky.
věda a technika
Ukázky

Havárie, poruchy a rekonstrukce

237 Kč
190 Kč
Přírodní stavební materiály - 20%
Kniha přináší úplný přehled o přírodních obnovitelných stavebních materiálech rostlinného i živočišného původu. Pozornost je zaměřena na jejich fyzikální a užitné vlastnosti.
věda a technika
Ukázky

Přírodní stavební materiály

365 Kč
292 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
věda a technika
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>