Nejprodávanější e-knihy - červenec 2018
počítače

Média, lži a příliš rychlý mozek - 20%
(1x)
Autorem knihy je spoluzakladatel webu manipulatori.cz, který se snaží podporovat nezávislé a kritické myšlení a odkrývat mediální lži.
počítače
Ukázky

Média, lži a příliš rychlý mozek

229 Kč
183 Kč
Programujeme pro Android - 20%
Druhé vydání úspěšné knihy přináší navíc sekci popisující kompletní vývoj funkční aplikace, ve které si čtenář vyzkouší většinu probíraných témat a může si tak danou problematiku osahat a vyzkoušet.
počítače
Ukázky

Programujeme pro Android

297 Kč
238 Kč
Google Analytics - 20%
Google Analytics je bezplatný nástroj, který umožňuje správcům a majitelům webových stránek získat velmi přesná data o chování návštěvníků měřeného webu.
počítače
Ukázky

Google Analytics

212 Kč
170 Kč
OOP a Java 8 - 20%
Kniha je doplňkem autorových učebnic zabývajících se architekturou objektově orientovaných programů. Je určena jako doprovodný materiál pro začátečnické kurzy programování.
počítače
Ukázky

OOP a Java 8

99 Kč
79 Kč
HTML - 20%
Nové vydání jedinečného bestselleru. Jazyk HTML je základním prostředkem k vytváření WWW stránek pro internet.
počítače
Ukázky

HTML

229 Kč
183 Kč
Access 2010 - 20%
Chcete-li se naučit správně a efektivně využívat Access v jeho nejnovější verzi 2010 pro správu svých dat a databází, či pracujete s větším množstvím informací a potřebujete mít o nich rychlý přehled, pak je tento skvělý průvodce právě a přesně pro vás.
počítače
Ukázky

Access 2010

186 Kč
149 Kč
Systém managementu bezpečnosti informací - 20%
Bezpečnosti informací lze dosáhnout implementací soustavy opatření, která mohou existovat ve formě pravidel, postupů, procedur, organizační struktury, softwarových a hardwarových funkcí.
počítače
Ukázky

Systém managementu bezpečnosti informací

110 Kč
88 Kč
Informační systémy v podnicích - 20%
Kniha uvádí čtenáře do problematiky teorie a praxe projektování informačních systémů v podnicích. Máme možnost seznámit se také s otázkami řízení projektů, týmové práce, s charakteristikou rolí jednotlivých skupin a členů projektových týmů.
počítače
Ukázky

Informační systémy v podnicích

139 Kč
111 Kč