Nejprodávanější tituly - červenec 2018
folk a country

Antologie moravské lidové hudby 8 - 11%
Výpravná edice Antologie moravské lidové hudby počátku 21. století končí své putování osmým dílem s názvem Smrti, milá smrti. Funerální tematika v moravské lidové písni je zachycena ve 22 písních z toho 17 je nahraných exklusivně pro Antologii.
folk a country

Antologie moravské lidové hudby 8

224 Kč
199 Kč
Podnohama Zem - 11%
Album skupiny AG Flek Podnohama Zem vychází po osmnácti letech od vydání CD Waltz.
folk a country

Podnohama Zem

269 Kč
239 Kč
Ryby, raci - 11%
Miroslav Kemel je dlouholetý přední český karikaturista ale i český písničkář. Hraje na akordeon, kytaru a foukací harmoniku. Již třetí album tohoto písničkáře jde jiným směrem, než alba předchozí.
folk a country

Ryby, raci

269 Kč
239 Kč
Prozpěvování - 11%
Když Jiří Suchý a Jitka Molavcová před lety začali před oponou zpívat svoje a capella verze slavných písní, možná ani netušili, jak brzy se stanou pravidelně vytleskávanými přídavky po ukončení koncertu nebo semaforského představení.
folk a country

Prozpěvování

225 Kč
200 Kč
Johnny Cash, I see a darkness - 11%
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
folk a country

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
310 Kč
Vykolejená - 11%
Album skupiny Jablkoň Vykolejená obsahuje třináct písniček, při kterých se dá stejně dobře myslet i nemyslet. Stačí pootevřít stavidla a stává se z něj pohodlně sjízdný, téměř střední proud.
folk a country

Vykolejená

261 Kč
232 Kč