Nejprodávanější hudba - červenec 2018
rock

Post Traumatic
Michael Kenji Shinoda je americký hudebník, hudební producent a umělec. Nejvíce je známý jako raper, producent, klávesista, kytarista a také jako vokálista americké hudební skupiny Linkin Park.
rock

Post Traumatic

386 Kč
Carry Fire
Carry Fire je jedenácté sólové studiové album anglického zpěváka Roberta Planta. Bylo vydáno 13. října roku 2017. První singl z alba nazvaný „The May Queen“ byl představen v srpnu 2017.
rock

Carry Fire

386 Kč
One More Light
Pro Linkin Park je tato deska krokem do neznáma. Kapela, jejíž tvorba byla vždy spojována s rockem, vystoupila ze své komfortní zóny, zariskovala a natočila klasickou popovou nahrávku.
rock

One More Light

386 Kč
Seance
Slavné 4. řadové album jesnického tandemu Švejdík - Kružík, kterým započalo novodobé písničkové období, vychází nyní na bílém vinylu!! Obsahuje hity jako je Ulice, Ave Maria nebo Království.
rock

Seance

449 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
rock

Noční hlídka

224 Kč
Z ruky zobať
Na CD Z ruky zobať kapela završuje svůj přerod z čistě bluesové kapely na autentickou písničkářskou formaci, která ve stylu Toma Waitse vypráví příběhy z nekonformního prostředí.
rock

Z ruky zobať

269 Kč