Nejprodávanější tituly - červenec 2018
dítě 0-3 roky

Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
dítě 0-3 roky

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Malý zajíček - Můj den - 11%
(1x)
Prožij celý den s malým zajíčkem! Co se děje ráno po probuzení? Kdy je čas se učit a čas si hrát? Podívej, jak to malý zajíček všechno umí. Zvládneš to taky? A co večer? Poslechneš si pohádku od maminky?
dítě 0-3 roky

Malý zajíček - Můj den

62 Kč
55 Kč
Kontaktní rodičovství - 11%
Kontaktní rodičovství je výchovná metoda, která navrací děti do náručí rodičů, pomáhá maminkám najít cestu k vlastnímu mateřství a zvládnout s otevřenou myslí dnešní přetechnizovaný svět monitorů dechu, chůviček a počítání hodin mezi kojením.
dítě 0-3 roky
Ukázky

Kontaktní rodičovství

268 Kč
238 Kč
Něžná náruč rodičů - 14%
(6x)
Tato publikace je určena všem, kteří chtějí porozumět nejmenším dětem a nabídnout jim kvalitní péči. Vzhledem k tomu, že největší vliv na rozvoj dítěte v nejranějším věku mají rodiče, je kniha věnována zejména jim.
dítě 0-3 roky

Něžná náruč rodičů

464 Kč
399 Kč
Chlapeček: Moje první vzpomínky - 11%
Chlapeček představuje praktický a velkoryse zpracovaný památník novorozeného miminka, ve kterém mohou hrdí rodiče mapovat nejrůznější významné události, úspěchy, pokroky a i drobné životní karamboly od narození děťátka až do jeho tří let.
dítě 0-3 roky

Chlapeček: Moje první vzpomínky

359 Kč
319 Kč
Naše děťátko: Holčička - 11%
Dárková publikace je vhodným dárkem k příležitosti narození nového člena rodiny.
dítě 0-3 roky

Naše děťátko: Holčička

224 Kč
199 Kč
Nenuťte mě na nočník! - 11%
Malé dítě potřebuje čas, aby se naučilo udržovat moč a stolici. Netrpělivost rodičů, nerespektování individuálního zrání potomka a uspěchaná výchova k „suchým“ nocím se mohou vymstít stresem.
dítě 0-3 roky

Nenuťte mě na nočník!

224 Kč
199 Kč
Moje první slova - 11%
Obrázkový slovník Moje první slova se nejmenším dětem líbí, protože je plný rozmanitých a pestrých ilustrací. Děti můžou k obrázkům přiřazovat názvy a také si prohlížet písmenka pod nimi. Jednoho dne jim to pomůže naučit se číst.
dítě 0-3 roky

Moje první slova

179 Kč
159 Kč
Objevujeme svět! Fotbal - 11%
Navštiv fotbalové utkání a nauč se pojmenovat vše, co můžeš na fotbale vidět! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
dítě 0-3 roky

Objevujeme svět! Fotbal

224 Kč
199 Kč
Slzy raného dětství - 20%
Tato kniha vám dodá potřebnou sebedůvěru a pomůže vám zůstat s dítětem i během náročnějších okamžiků v citovém spojení. Slzy raného dětství popisují nový způsob zacházení s dětským pláčem od okamžiku narození až do osmi let věku.
dítě 0-3 roky
Ukázky

Slzy raného dětství

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>