Nejprodávanější tituly - červenec 2018
těhotenství a porod

Hovory s porodní bábou - 11%
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
těhotenství a porod
Ukázky

Hovory s porodní bábou

170 Kč
151 Kč
Těhotenství a mateřství - 11%
Zodpovědní rodiče chtějí být na příchod svého potomka připraveni.
těhotenství a porod

Těhotenství a mateřství

431 Kč
383 Kč
Narodilo se předčasně - 11%
Kniha nabízí pomoc rodičům, kterým se dítě narodilo předčasně. Vysvětluje jednotlivé stupně nezralosti, seznamuje s lékařskou péčí, s tím, jaká vyšetření dítě čekají a jakou výživu mají rodiče nedonošenému miminku poskytovat.
těhotenství a porod

Narodilo se předčasně

359 Kč
319 Kč
Painless Birth - 11%
The book should be welcomed as a golden opportunity to reinforce the power modern physiology has to challenge thousands of years of cultural conditioning.
těhotenství a porod

Painless Birth

300 Kč
266 Kč
Karmická luna - 11%
Luna je nádherná a její tvář můžeme neustále sledovat na obloze. Vytváří magické obrazce a její vliv na naši psychiku dnes snad už nikdo nepopírá.
těhotenství a porod

Karmická luna

324 Kč
288 Kč
Pohádka o zrození rodiny - 11%
(3x)
Kniha Pohádka o zrození rodiny s podtitulem Moudrá průvodkyně pro děti a rodiče chce krasohledem jednoduchého příběhu a akvarelových obrazů rodičům a dětem předložit zdravý životní příběh.
těhotenství a porod

Pohádka o zrození rodiny

135 Kč
120 Kč
Naděje pro Chanu - 11%
Kniha je určená pro všechny páry, které touží po dítěti, jež nepřichází, truchlí pro miminko, které se nedožilo porodu, nebo už příliš dlouho čekají na děťátko, které by mohli osvojit.
těhotenství a porod

Naděje pro Chanu

197 Kč
175 Kč
Zdravé těhotenství - 11%
(1x)
Jedinečný rádce pro úspěšné otěhotnění, těhotenství, porod i šestinedělí. Věnuje se zdravé výživě a cvičení nejen v období těhotenství, unikátní je zdravé vaření krok za krokem s předními českými šéfkuchaři.
těhotenství a porod

Zdravé těhotenství

314 Kč
279 Kč
Nová kniha o těhotenství a mateřství - 20%
Ojedinělá celobarevná publikace českých autorů popisuje zásady plánovaného rodičovství, způsoby přirozeného i umělého otěhotnění, první známky těhotenství.
těhotenství a porod
Ukázky

Nová kniha o těhotenství a mateřství

424 Kč
339 Kč
Porodní asistentkou krok za krokem - 6%
Knížka předkládá souborné informace o vlastnostech a dovednostech, které porodní asistentky pracující v komunitním prostředí potřebují proto, aby mohly ženám poskytnout kvalitní, bezpečnou a efektivní péči během těhotenství, porodu a v době poporodní.
těhotenství a porod

Porodní asistentkou krok za krokem

262 Kč
246 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>