Nejprodávanější e-knihy - červenec 2018
cestopisy

Himálajský deník - 20%
To hory samy si vybírají mezi lidmi, kdo bude patřit mezi jejich blízké, nikoliv naopak. Liba Švrčinová-Cunnings takové štěstí má. Proto také svůj Himálajský deník snad ani nepíše, ale rovnou – tentokráte jen pro čtenáře – znovu žije.
cestopisy
Ukázky

Himálajský deník

199 Kč
159 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
cestopisy
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Jak jsem dobyl Londýn a jak Londýn rozbil mě - 20%
Druhá z knih odvážného cestovatele, který projel svět křížem krážem. Někde zkoušel uspět pracovně, jinde prostě přežít. Kniha, která vám dokáže, že se kdokoliv může ze dne na den sebrat a vyrazit do světa.
cestopisy
Ukázky

Jak jsem dobyl Londýn a jak Londýn rozbil mě

149 Kč
119 Kč
Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
cestopisy
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Zápisky a postřehy z cest - 20%
Přečtěte si nejnovější zápisky z autorových cest za uplynulé tři roky. Obsahují postřehy a zážitky z dvaceti zemí světa, obohacené o zvyklosti a zajímavosti z procestovaných oblastí – tentokrát pohledem „pana profesora na cestách“.
cestopisy
Ukázky

Zápisky a postřehy z cest

195 Kč
156 Kč
F. A. Elstner: Muž činu - 20%
Kniha slovem i četnými fotografiemi dokumentuje cesty manželů Elstnerových. Popisuje jejich první výpravu do Afriky, kam v roce 1933 cestovali vozem Aero Spexor společně s dalšími dvěma posádkami aerovek.
cestopisy
Ukázky

F. A. Elstner: Muž činu

254 Kč
203 Kč
V dálavách světů - 20%
Výbor cestopisných próz legendárního cestovatele, který v 80. letech poprvé vydalo nakladatelství manželů Škvoreckých. Unikátní texty provedou čtenáře téměř všemi světadíly, doplněno fotografiemi.
cestopisy
Ukázky

V dálavách světů

139 Kč
111 Kč