Nejprodávanější tituly - červenec 2018
hudba

Vykolejená - 11%
Album skupiny Jablkoň Vykolejená obsahuje třináct písniček, při kterých se dá stejně dobře myslet i nemyslet. Stačí pootevřít stavidla a stává se z něj pohodlně sjízdný, téměř střední proud.
hudba

Vykolejená

261 Kč
232 Kč
Kup si bicí! - 11%
(1x)
Po necelých čtyřiceti letech natočil Jiří Slíva svůj dávný repertoár na album Kup si bicí! a doplnil ho několika novými písněmi.
hudba

Kup si bicí!

261 Kč
232 Kč
Jsme starý jako děti - 11%
Třetí autorské album Oskara Petra Jsme starý jako děti vzniklo jako pokus zachytit současný Petrův repertoár, průřez jeho tvorbou ve formě akustického provedení skladeb dávných, minulých i současných.
hudba

Jsme starý jako děti

261 Kč
232 Kč
Kdyby prase mělo křídla - 11%
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!
hudba

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
238 Kč
Noční hlídka - 11%
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
hudba

Noční hlídka

224 Kč
199 Kč
Z ruky zobať - 11%
Na CD Z ruky zobať kapela završuje svůj přerod z čistě bluesové kapely na autentickou písničkářskou formaci, která ve stylu Toma Waitse vypráví příběhy z nekonformního prostředí.
hudba

Z ruky zobať

269 Kč
239 Kč
Život je pulsující píseň - 11%
Základem alba je Václavkova kytara, lehce dokreslující základní melodii a téměř recitativní, klidný způsob zpěvu s důrazem na význam a souznění s hudbou. Deska je výsledkem dlouhodobé vzájemné spolupráce s Milošem Dvořáčkem.
hudba

Život je pulsující píseň

269 Kč
239 Kč
Elida - 11%
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.
hudba

Elida

314 Kč
279 Kč
Ska z Česka - 6%
Dlouho a netrpělivě očekávaná debutová deska předního domácího ska souboru.
hudba

Ska z Česka

212 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3