Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2018
beletrie

Počátek
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
beletrie
Ukázky

Počátek

448 Kč
Citlivý člověk
(4x)
Hrdinové Topolova románu, kočovný herec Táta se svou alkoholickou ženou a dvěma synky, křižují Evropou, aby se pokusili nalézt staronový domov na březích Sázavy.
beletrie

Citlivý člověk

311 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
beletrie
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Místečko
(2x)
Příběhy z Místečka, kde se lidé milují, nenávidí, podvádějí, udávají a pomlouvají, rvou, lžou, kradou a mohou i zabít! Jiří Bigas vás zavede do jejich kuchyně i do jejich postelí.
beletrie

Místečko

223 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
beletrie
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Žena v závorce
(1x)
Román o ženě, která uvěřila, že celý svět se odehrává jen v její hlavě – a román o muži, který chtěl z toho světa uniknout.
beletrie

Žena v závorce

314 Kč
Esmera
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
beletrie

Esmera

268 Kč
Vesnický závod
První otevřeně erotický gay román u nás od mladé partnerské dvojice zasazuje akční příběh do horkého léta počátku 90. let na dvou českých vesnicích a originálně jej propojuje s nefalšovaným vzrušením, ale i humorem a nadsázkou.
beletrie
Ukázky

Vesnický závod

314 Kč
Vitka
(3x)
Původní divadelní hra na motivy životního příběhu brněnské hudební skladatelky a dirigentky Vítězslavy Kaprálové (1915–1940) očima jiné brněnské rodačky, spisovatelky Kateřiny Tučkové.
beletrie
Ukázky

Vitka

314 Kč
Vypadni z mýho života!
(4x)
Román vychází ze stejnojmenné novely vydané v roce 2004. Spisovatelka se tu s nadhledem vrací k událostem, které ji přiměly učinit zásadní životní rozhodnutí a ukončit v pozdním věku několik desetiletí trvající manželství.
beletrie
Ukázky

Vypadni z mýho života!

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>