Nejprodávanější tituly - srpen 2018
rodina a dítě

Muž nebo žena? - 11%
(2x)
Další kniha renomované autorky Zdeňky Jordánové.
rodina a dítě

Muž nebo žena?

252 Kč
224 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
rodina a dítě

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Nejlepší nápady pro děti - 20%
Výtvarná tvorba je pro děti velice oblíbenou a zajímavou činností. Je pro ně hrou, ale i možností sebevyjádření, způsobem relaxace i terapie. Děti baví tvořit, zkoušet nové, pro ně neznámé techniky, objevovat a experimentovat.
rodina a dítě
Ukázky

Nejlepší nápady pro děti

144 Kč
115 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Pohybové hry do tříd a družin - 20%
Dětské pohybové hry a jednoduché rozcvičky spojené s říkadly, které mají především tělovýchovný význam, nejsou nijak náročné na prostor, proto se výborně hodí do školních tříd, družin. Rozvíjí v dětech radost z pohybu.
rodina a dítě
Ukázky

Pohybové hry do tříd a družin

118 Kč
94 Kč
Rok v mateřské škole - 11%
Čtyři úspěšné projekty výchovně vzdělávací práce v předškolním období (Jaro, Léto, Podzim, Zima v mateřské škole), vydávané nyní v ucelené publikaci za výhodnou cenu.
rodina a dítě

Rok v mateřské škole

446 Kč
396 Kč
Výchova k toleranci a proti rasismu - 11%
Naši přední psychologové, sociologové, pedagogové, antropologové a další odborníci z oblasti sociálních věd připravili jeden z prvních konkrétních programů výchovy dětí a mládeže k toleranci a proti rasismu.
rodina a dítě

Výchova k toleranci a proti rasismu

258 Kč
230 Kč
Klasika před školou - 20%
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
rodina a dítě
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 158 položek
<< < 1 .. 14 15 16