Nejprodávanější tituly - srpen 2018
výchova a rodina

Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
výchova a rodina
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
výchova a rodina

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
výchova a rodina

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
výchova a rodina
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Škola srdce(m) - 11%

Tuto knihu autor napsal s myšlenkou na všechny, kterým není jedno, jakou školu jejich děti navštěvují. Původně ale především na ty rodiče, kteří se rozhodli zapsat své děti na waldorfskou školu nebo kteří o tom uvažují.

výchova a rodina

Škola srdce(m)

205 Kč
182 Kč
Co děti nejvíc potřebují - 11%
Poutavá, často velmi osobní a hluboká zamyšlení známého dětského psychologa probírají potřeby dětí a úkoly rodičů,vychovatelů a psychologů.
výchova a rodina

Co děti nejvíc potřebují

179 Kč
159 Kč
Mediální mámy a digitální tátové
Tento rádce jednoduchým, srozumitelným způsobem seznamuje čtenáře s tím, jaký vliv mohou mít současná média na naše děti, ale i na nás samotné. Každá kapitola je zakončena shrnutím nejdůležitějších bodů a užitečnými typy pro běžný život.
výchova a rodina

Mediální mámy a digitální tátové

89 Kč
Po dobrém, nebo po zlém? - 11%
Autor si dovoluje pozvat čtenáře, aby se spolu s ním laskavě zamýšleli, proč, kdy a jak máme dát ve výchově svých dětí přednost tomu "po dobrém" nebo "po zlém".
výchova a rodina

Po dobrém, nebo po zlém?

179 Kč
159 Kč
Proč jsou šťastné děti šťastné - 11%
Steve Biddulph ve své praktické a humorně napsané knize nabízí pomoc při komunikaci s dětmi od nejútlejšího věku až do doby dospívání.
výchova a rodina

Proč jsou šťastné děti šťastné

197 Kč
175 Kč
Tvoje dítě jako šance pro tebe - 11%
(2x)
Tvoje dítě.
Je konečně na světě... Jaká událost. Jako by svět byl najednou jiný, než byl dosud, čekáš snad zázrak, čekáš, že se stane NĚCO... Máš dítě...
Vše je nové a výjimečné.
výchova a rodina

Tvoje dítě jako šance pro tebe

252 Kč
224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 44 položek
1 2 3 .. 5 > >>