Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018
rodina a dítě

Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
rodina a dítě
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Vím, co mi chutná - 20%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning" , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
rodina a dítě
Ukázky

Vím, co mi chutná

179 Kč
143 Kč
Krok za krokem 1. třídou - 20%
První třída... Magické slůvko "poprvé" provází prvňáčky celým rokem. Poprvé si sami přečtou knížku, poprvé se sami podepíší, poprvé vyřeší slovní úlohu, poprvé napíší domácí úkol a poprvé ho možná také zapomenou.
rodina a dítě
Ukázky

Krok za krokem 1. třídou

220 Kč
176 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
rodina a dítě
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Nadané dítě - 20%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
rodina a dítě
Ukázky

Nadané dítě

271 Kč
217 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
rodina a dítě
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Před úsvitem, po ránu - 20%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
rodina a dítě
Ukázky

Před úsvitem, po ránu

180 Kč
144 Kč
Hovory s porodní bábou - 20%
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
rodina a dítě
Ukázky

Hovory s porodní bábou

128 Kč
102 Kč
Jak potkat děti - 20%
Knížka Jak potkat děti je o dětských otázkách a dospělých odpovědích. Kniha vyšla již dvakrát a byla okamžitě rozebrána.
rodina a dítě
Ukázky

Jak potkat děti

99 Kč
79 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
rodina a dítě
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 23 položek
1 2 3 > >>