Nejprodávanější knihy - srpen 2018
psychologie pro každého

Psychoterapeutické dovednosti - 11%
Soubor statí několika významných zástupců psychiatrie a psychoterapie dětí a mládeže lze chápat jako příležitost k diskusi na tato zásadní témata terapeutické profesionality.
psychologie pro každého

Psychoterapeutické dovednosti

294 Kč
262 Kč
Síla stromů - 11%
Perlmanovo pojetí vyvažuje obvyklý jednostranný psychologický přístup k lidské duši, který předpokládá, že pokud se jí chceme přiblížit, musíme se odvrátit od vnějšího světa a pozornost zaměřit výhradně do svého nitra.
psychologie pro každého

Síla stromů

356 Kč
316 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 11%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
psychologie pro každého

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

314 Kč
279 Kč
Psychoanalýza všednosti - 11%
(4x)
Pátá autorova parodie psychoanalýzy, postmoderní filozofie a intelektuálského žvástu.
psychologie pro každého

Psychoanalýza všednosti

252 Kč
224 Kč
Řeč emocí - 11%
(1x)
Emoce – zejména temné a nerespektované – v sobě obsahují obrovské množství energie. Všichni víme, co se může stát, když je vytěsníme nebo slepě vyjádříme.
psychologie pro každého

Řeč emocí

413 Kč
367 Kč
Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

psychologie pro každého

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
psychologie pro každého

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.
psychologie pro každého

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie pro každého

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Kniha rozhodnutí
Které auto si mám koupit? Jak můžu motivovat sebe nebo svůj tým? Jak to, že lidé touží po tom, co nepotřebují? Kdy je čas na změnu? ... Na tyto i řadu jiných otázek pomohla tato kniha odpovědět již milionu lidí v 27 různých zemích.
psychologie pro každého

Kniha rozhodnutí

89 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 72 položek
1 2 3 .. 8 > >>