Nejprodávanější knihy - srpen 2018
záhady a otazníky

Naše duše může létat - 6%
(1x)
Co má jeden z největších fyziků a vynálezců společného se šamanismem, co mají společného biologické rytmy s mystickými zážitky, zvuky s kamennými kruhy a krajinou, irští světci se zemskou energií?
záhady a otazníky

Naše duše může létat

210 Kč
198 Kč
Ruce pryč od této knihy - 11%
(1x)
Máte-li pocit, že se světem, v němž žijeme, není něco v pořádku, zajímáte se o jeho poslední tajemství a toužíte se to dozvědět přímo od života – je to VAŠE kniha!
záhady a otazníky

Ruce pryč od této knihy

387 Kč
344 Kč
Příbytky filosofů 1,2 - 11%
Dvoudílný spis navazující na proslulé Tajemství katedrál, napsal Fulcanelli poté, co konečně provedl zdařilou transmutaci. S množstvím černobílých a barevných ilustrací.
záhady a otazníky

Příbytky filosofů 1,2

389 Kč
346 Kč
Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou. - 11%
Pérák je zřejmě nejslavnější českou mytickou postavou 20. století. Tento legendární fantom druhé světové války bývá popisován jako hrdina skákající po nočních střechách pomocí ocelových per připevněných na nohou a bojující proti nacistům.
záhady a otazníky
Ukázky

Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou.

313 Kč
278 Kč
Záhady Číny a Tibetu - 11%
(1x)
Čína a Tibet vždy vzrušovaly fascinující historií a neobyčejnými zvyky a i dnes patří k nejtajemnějším místům na světě. Po roce 2000 byly učiněny nové překvapivé archeologické objevy.
záhady a otazníky

Záhady Číny a Tibetu

206 Kč
183 Kč
Živá moudrost starověkého Egypta - 11%
Autor nám v knize představuje nejkrásnější egyptské texty, které nás pobízejí k tomu, abychom se ponořili do věčného mystéria starověkého Egypta.
záhady a otazníky

Živá moudrost starověkého Egypta

180 Kč
160 Kč
Záhady bible - 11%
(1x)
Bible je nejčtenější kniha všech dob. Obsahuje také řadu záhad, protichůdných tvrzení nebo líčení událostí, které se dosud nedaří uspokojivě vysvětlit.
záhady a otazníky

Záhady bible

296 Kč
263 Kč
Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je - 6%
Pokud Vám už konvenční vysvětlení nedávají smysl a chcete prozkoumat další možnosti, přečtěte si tuto knihu. Hluboký, radikální pohled na historii naší planety a její budoucnost.
záhady a otazníky

Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je

279 Kč
262 Kč
Obři aneb Mysterium počátků - 6%
(1x)
Stejně jako ve svých ostatních dílech, pátrá autor po tajemstvích, která provázejí lidský rod. Po proudu času se vydáme na cestu z doby kamenné až do časů Keltů a zjistíme, že se dějiny nemusely ani zdaleka odvíjet tak, jak nás učili ve škole.
záhady a otazníky

Obři aneb Mysterium počátků

229 Kč
215 Kč
Padělatelé Ježíše - Jak to vlastně bylo se synem Božím - 11%
Upravily si církve obraze Ježíše Nazaretského podle svého? .... Ve své knize dělá Jsef Dirnbeck konečně pořádek v podobných absurdních teoriích a přináší aktuální poznatky, které většina spekulantů o Ježíšovi prostě opomíjí.
záhady a otazníky

Padělatelé Ježíše - Jak to vlastně bylo se synem Božím

241 Kč
214 Kč