Nejprodávanější tituly - srpen 2018
astrologie, horoskopy

Astrologie krok za krokem - 11%
Astrologie krok za krokem - učebnice výkladu horoskopu v praxi nabízí každému zájemci jedinečnou příležitost pochopit princip astrologické práce. Autor v knize poskytuje veřejnosti praktický postup výkladu horoskopu od A do Z.
astrologie, horoskopy

Astrologie krok za krokem

345 Kč
306 Kč
Rytmus celostnosti - 11%
Poslední Rudhyarova kniha Rytmus celostnosti z roku 1983 představuje sklizeň celoživotní myšlenkové a astrologické práce a filosofický testament.
astrologie, horoskopy

Rytmus celostnosti

314 Kč
279 Kč
Sluneční astrologie - 11%
Tato kniha se zabývá sluneční astrologií, oblíbenou formou lidového veštění, která je známá také jako "astrologie slunečních znamení". Jde o zjednodušenou formu tradiční západoevropské astrologie.
astrologie, horoskopy

Sluneční astrologie

179 Kč
159 Kč
Spirála. Astrologický pohled na vývoj - 11%
Kniha přináší velmi originální a v české astrologické literatuře ojedinělý pohled na dvanáct znamení jako na stadia vývoje v mikrosvětě, v makrosvětě a ovšem i v lidském životě.
astrologie, horoskopy

Spirála. Astrologický pohled na vývoj

252 Kč
224 Kč
Křesťanská astrologie - 11%
(4x)
Významné dílo proslulého anglického astrologa Williama Lilla (1602–1681), který se nejvíce proslavil předpověďmi požárů Londýna a osudy anglických králů i šlechticů.
astrologie, horoskopy

Křesťanská astrologie

809 Kč
719 Kč
Klíč k astrologii - 11%
(1x)
Kniha popisuje astrologické konstelace a jejich významy. Jednotlivé konstelace nesou jména jako Snílek, Taktik či Amazonka, aby byl pojmenován jejich význam a konstelace byly snáze zapamatovatelné.
astrologie, horoskopy

Klíč k astrologii

349 Kč
310 Kč
Astrologie - Velká učebnice - 11%
Kniha s podtitulem Jak zhotovit horoskop a interpretovat charakter a osud je výsledkem dlouholeté práce dvou předních astrologů.
astrologie, horoskopy

Astrologie - Velká učebnice

385 Kč
342 Kč
Nový pohled na moderní astrologii - 11%
V revidovaném vydání jedné z nejlépe přijatých astrologických knih minulých let předkládají některá ze svých pozorování dva oblíbení astropsychologové, Stephen Arroyo a Liz Greene.
astrologie, horoskopy

Nový pohled na moderní astrologii

205 Kč
182 Kč