Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018
detektivky

Síť - 30%
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
detektivky
Ukázky

Síť

89 Kč
62 Kč
Dívka, která nikomu nechyběla - 30%
(5x)
Nový napínavý příběh od trojnásobného držitele ceny Nejlepší švédský krimiromán Hakena Nessera.
detektivky
Ukázky

Dívka, která nikomu nechyběla

94 Kč
66 Kč
Vlaštovka, kočka, růže, smrt - 30%
(5x)
Spojitost mezi škrtičovými oběťmi je velmi slabá. Když bývalý komisař Van Veeteren neochodně opustí bezpečí svého antikvariátu, aby se zase jednou utkal s poslem smrti, objeví vzorec se silnými vazbami na svět knih.
detektivky
Ukázky

Vlaštovka, kočka, růže, smrt

249 Kč
174 Kč
Případ Ewy Morenové - 30%
(6x)
Okolí je šokované, poté co byl učitel Arnold Maager usvědčen z vraždy své žákyně. Podle všeho to vypadá, že dívka byla těhotná a otcem dítěte měl být právě Maager. ..
detektivky
Ukázky

Případ Ewy Morenové

189 Kč
132 Kč
Selfies
(6x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
detektivky
Ukázky

Selfies

229 Kč
Žena s mateřským znaménkem - 30%
(1x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
detektivky
Ukázky

Žena s mateřským znaménkem

94 Kč
66 Kč
Krev prvorozených
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
detektivky
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
Čtvrtá oběť - 30%
(8x)
Někde uprostřed města sedí vrah a v klidu si sestavuje svůj další plán. Kaalbringen, klidné letovisko, je ovládnuto hrůzou – v rychlém sledu zde došlo ke třem brutálním vraždám.
detektivky
Ukázky

Čtvrtá oběť

94 Kč
66 Kč
Sedmá funkce jazyka
(5x)
Kdo uloupil dokumenty z aktovky Rolanda Barthese, kterého právě přejel náklaďák? Sémanticko-lingvistická detektivka.
detektivky
Ukázky

Sedmá funkce jazyka

248 Kč
Muž bez psa - 30%
(5x)
Prosinec v Kymlinge. Členové Hermanssonovy rodiny se scházejí, aby oslavili dohromady stopětileté výročí – otec Karl-Erik slaví 65 a nejstarší dcera Ebba 40 let. Nic se ale nedaří tak, jak to bylo naplánováno.
detektivky
Ukázky

Muž bez psa

199 Kč
139 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 170 položek
1 2 3 .. 17 > >>