Nejprodávanější tituly - srpen 2018
esoterika a astrologie

Karty vědomé duše - 6%
(3x)
Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu.
esoterika a astrologie

Karty vědomé duše

169 Kč
159 Kč
Lidské vědomí a tajemství smrti - 11%
Stanislav Grof se věnuje mnohdy tabuizovanému tématu: umírání a smrti. Sleduje podobnosti změněných stavů vědomí a „zážitků blízké smrti“ a popisuje jejich terapeutické uplatnění.
esoterika a astrologie

Lidské vědomí a tajemství smrti

358 Kč
318 Kč
Miluj svůj život – Ilustrované vydání - 11%
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí.
esoterika a astrologie

Miluj svůj život – Ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Osho Zen Tarot - 6%
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
esoterika a astrologie

Osho Zen Tarot

660 Kč
622 Kč
Věda o člověku a tradice - 11%
Autor se v této knize zabývá hermovským a hermetickým návratem ve vědách o člověku a ohledává cesty vedoucí ze slepé uličky scientisticky znetvořených perspektiv západního člověka znovuoživením jeho tradičního obrazu.
esoterika a astrologie

Věda o člověku a tradice

268 Kč
238 Kč
Praga mystica - Město Velké Bohyně - 11%
Tato kniha odhaluje skrytý charakter města, které bylo v pravěku posvátným územím Velké Bohyně. Přibližuje roli kamenného knížecího stolce na vrchu Pražského hradu, popisuje záhadný pahorek Žiži či magický kamenný kruh kolem Prahy a další zajímavosti.
esoterika a astrologie

Praga mystica - Město Velké Bohyně

270 Kč
240 Kč
Kompletní kniha kadidel, olejů & lektvarů - 11%
Tento magický receptář seznamuje s prastarými návody na přípravu magických olejů, kadidel, odvarů, bylinných koupelí, solí, rituálních mýdel, talismanů, ale i tinktur a inkoustů, jež vám pomohou proměňovat obyčejný život v opravdu kouzelný prožitek.
esoterika a astrologie

Kompletní kniha kadidel, olejů & lektvarů

349 Kč
310 Kč
Intimní splynutí - 6%
(1x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
esoterika a astrologie

Intimní splynutí

254 Kč
239 Kč
Kráčím ve světle - 11%
Kráčím ve světle je kniha plná praktických technik, domorodé moudrosti a nedocenitelných rad pro nové i zkušené adepty šamanismu. Ze všeho nejdůležitější je, že Sandra Ingermanová osvětluje smysl ukrytý za technikami...
esoterika a astrologie
Ukázky

Kráčím ve světle

405 Kč
360 Kč
Odpovědi z ticha - 11%

"Tato kniha patří k tomu nejkvalitnějšímu, co nabízí současná ezoterická či spirituální literatura. J. Chappel na základě deníkových záznamů popisuje, jak dosáhl stavu „osvícení“ a co se dělo poté.

esoterika a astrologie

Odpovědi z ticha

250 Kč
222 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 122 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>