Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018
partnerství

Zranitelnost a intimita - 20%
V této knize nabízejí autoři způsob, jak spojit dohromady sexualitu a zranění, aby se rozvinula možnost prožívat hlubší a bohatší intimitu.
partnerství
Ukázky

Zranitelnost a intimita

155 Kč
124 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
partnerství
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
partnerství
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Sex jako obohacení života - 20%
Kniha poskytuje návod k tréninku sexuálního reagování a prožívání na základě autorových mnohaletých zkušeností s léčbou různých sexuálních problémů a poruch u mužů i žen.
partnerství
Ukázky

Sex jako obohacení života

152 Kč
122 Kč
Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy - 20%
(1x)
Kniha bez zábran o sexu, o tom, po čem touží žena a co očekává muž. Navazuje na knihy Zdenky Blechové o partnerských vztazích - viz kniha Osudový partner, Duchovní partner a Partnerské vztahy v dnešní době.
partnerství
Ukázky

Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy

199 Kč
159 Kč
Máš na víc - 20%
Mládí je životní etapa, ve které se dělají zásadní rozhodnutí pro kvalitu celého života. Je to období, kdy se orientujeme sami v sobě. Jak se vyznat v citech a v nejrůznějších myšlenkách, které se honí v hlavě?
partnerství
Ukázky

Máš na víc

55 Kč
44 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3