Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018
zdraví a životní styl

Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč
Vím, co mi chutná - 20%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning" , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vím, co mi chutná

179 Kč
143 Kč
Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
zdraví a životní styl
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Falošne negatívne výsledky v medicíne - 20%
V knihe nájdete informácie, ktoré sú nielen pre lekárov, ale predovšetkým pre bežných ľudí. Môžu Vám pomôcť až zachrániť život, či minimálne zlepšiť zdravie. Je veľkou chybou spoľahnúť sa len na samotné vyšetrenia. Vždy budú len pomocné, ...
zdraví a životní styl
Ukázky

Falošne negatívne výsledky v medicíne

79 Kč
63 Kč
Kurz zázraků - 20%
(4x)
Kurz zázraků je univerzálním duchovním učením, jehož účelem je umožnit lidem nalézt svého Vnitřního Učitele.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kurz zázraků

425 Kč
340 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
zdraví a životní styl
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
zdraví a životní styl
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>