Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018
děti a mládež

Arina - 20%
(2x)
Adam se narodí se znetvořenou tváří, proto ho otec odkládá v lese, kde je vychován lesními bytostmi k moudrosti a pokoře. Je ale čas odejít mezi lidi. Adam potkává svéráznou vlčici, která se mu stává věrnou přítelkyní. Tak začíná dobrodružná výprava.
děti a mládež
Ukázky

Arina

114 Kč
91 Kč
Když ožijí sny - 20%
Shentara celý život toužila spatřit na vlastní oči jednorožce, bájného a podle všech tvrzení neexistujícího tvora. Když se ale sny promění v děsivou skutečnost, o čem zbývá snít?
děti a mládež
Ukázky

Když ožijí sny

99 Kč
79 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Povídky podivných - 20%
(2x)
Také vás vždy zajímalo, kde se vzaly podivné děti ze Sirotčince slečny Peregrinové?
děti a mládež
Ukázky

Povídky podivných

199 Kč
159 Kč
Útěk za láskou - 20%
Mít za otce slavného herce není žádný med. Kvůli fanatikovi, který rodině vyhrožuje, musí Emma opustit své kamarády i školu a prchnout tisíce kilometrů daleko. To, co se zprvu jevilo jako nejhorší noční můra, je to nejlepší, co ji mohlo potkat.
děti a mládež
Ukázky

Útěk za láskou

149 Kč
119 Kč
Kdysi - 20%
(5x)
Napínavá kniha o nezměrné odvaze a naději, inspirovaná skutečným příběhem. Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska.
děti a mládež
Ukázky

Kdysi

138 Kč
110 Kč
Třináct - 20%
Třetí pokračování mimořádně úspěšné série bestselerové autorky Lauren Myracleové navazuje na populární tituly JEDENÁCT a DVANÁCT, ale pobaví vás i zcela samostatně. Viki má totiž nezapomenutelný smysl pro humor a její kuráž a optimistický pohled na svět
děti a mládež
Ukázky

Třináct

149 Kč
119 Kč
Zázračná kněžka - 20%
(1x)
„Zázračná kněžka“ je tradiční fantasy gamebook – hra v knize. V roli elitního žoldnéře Gabriela Knoxe se vydáte na fantastickou výpravu, jejíž cíl bude záviset jen a pouze na vašich rozhodnutích.
děti a mládež
Ukázky

Zázračná kněžka

99 Kč
79 Kč
Coolman a já - 20%
Káj a jeho věrný společník se vracejí v druhém komiksovém románu z oblíbené knižní série. Čtrnáct dní v Londýně! Nezní to skvěle? S COOLMANEM to rozhodně pohodička nebude. Jak už jste si u těch dvou kumpánů asi zvykli, o katastrofy není nouze!
děti a mládež
Ukázky

Coolman a já

195 Kč
156 Kč
Krysburger - 20%
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
děti a mládež
Ukázky

Krysburger

168 Kč
134 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>