Nejprodávanější e-knihy - srpen 2018
první stupeň

Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
první stupeň
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Psí hrdina - 20%
Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí.
první stupeň
Ukázky

Psí hrdina

161 Kč
129 Kč
Coolman a já - 20%
Opravdu cool komiksový román - nejen pro puberťáky! Asi to znáte, každý máme svého Coolmana - odvážnější, svobodnější a potrhlejší druhé já. Díky němu je život nádherná divoká jízda.
první stupeň
Ukázky

Coolman a já

254 Kč
203 Kč
Andílkovo vánoční putování - 20%
Jak může mít někdo tolik smůly? To přece není spravedlivé! Křehký Andílek musí na své zimní pouti překonat hodně strastiplných překážek.
první stupeň
Ukázky

Andílkovo vánoční putování

229 Kč
183 Kč
Coolman a já - 20%
Káj a jeho věrný společník se vracejí v druhém komiksovém románu z oblíbené knižní série. Čtrnáct dní v Londýně! Nezní to skvěle? S COOLMANEM to rozhodně pohodička nebude. Jak už jste si u těch dvou kumpánů asi zvykli, o katastrofy není nouze!
první stupeň
Ukázky

Coolman a já

195 Kč
156 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
první stupeň
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
první stupeň
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
první stupeň
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč