Nejprodávanější e-knihy - květen 2024
první stupeň

Nejhorší mazlíčci na světě - 20%

Musíme vás předem varovat: Z téhle sbírky deseti příběhů o nejbláznivějších domácích mazlíčcích na světě vás bude smíchy bolet břicho!

první stupeň
Ukázky

Nejhorší mazlíčci na světě

248 Kč
198 Kč
Prašina - 20%
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
první stupeň
Ukázky

Prašina

135 Kč
108 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

první stupeň
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Evropská unie: Jednotná v rozmanitosti - 20%
Jednotná v rozmanitosti. Takovým motem se v roce 2000 rozhodla sama sebe popsat Evropská unie.
první stupeň
Ukázky

Evropská unie: Jednotná v rozmanitosti

269 Kč
215 Kč
Babička drsňačka znovu v akci - 20%

David Walliams se vrací do světa Babičky drsňačky v prvním a zároveň posledním (kdo ví) pokračování! Ben si zvyká na život bez své milované babičky...

první stupeň
Ukázky

Babička drsňačka znovu v akci

248 Kč
198 Kč
Český jazyk - Hrajeme si s českým jazykem - 20%
Český jazyk je skvělým zdrojem pro tvorbu jazykových her, které dokážou zábavnou formou rozvíjet představivost, vyjadřovací schopnosti a vědomosti. Tato kniha je plná nejrůznějších zábavných cvičení například na tvoření, obměňování či doplňování slov.
první stupeň
Ukázky

Český jazyk - Hrajeme si s českým jazykem

179 Kč
143 Kč
Matylda - 20%
(1x)
Matylda Kazisvětová je geniální. Uměla plynně mluvit, když jí ještě nebyly ani dva roky, a ve čtyřech už četla Nadějné vyhlídky od Charlese Dickense.
první stupeň
Ukázky

Matylda

259 Kč
207 Kč
Václav Havel očima puzuka, pižďucha a nakyslíka - 20%
Když Česká televize vyhlásila celonárodní hlasování „Největší Čech“, skončil Václav Havel na třetím místě. Hned za Karlem IV. a Tomášem Garriguem Masarykem.
první stupeň
Ukázky

Václav Havel očima puzuka, pižďucha a nakyslíka

209 Kč
167 Kč
Český, česká, české - 20%

České, moravské i slezské – všechno je tu hezké! Kde domov můj? Pravda vítězí! Vlajka, hymna, lípa, sto věží… Znáte české symboly? Co se za nimi skrývá a jaký je jejich příběh? Víte, jak vypadaly původní návrhy naší vlajky?

první stupeň
Ukázky

Český, česká, české

199 Kč
159 Kč
Železniční nehody - 20%
(1x)

Seznamte se s historií železničních nehod a poznejte, jak ovlivnily vývoj řízení a zabezpečení železnice.  Tato jedinečná publikace mapuje železniční nehody u nás i ve světě a popisuje vývoj systémů řízení a zabezpečení železnice od roku 1825 až do současnosti.

první stupeň
Ukázky

Železniční nehody

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>