Nejprodávanější e-knihy - květen 2024

Šikmý kostel 3 - 20%
(4x)
Jak dlouho trvá válka po tom, co skončí?
Ukázky

Šikmý kostel 3

389 Kč
311 Kč
Anděl smrti - 20%
Když najde detektiv šéfinspektor Erika Fosterová vysoce postaveného politika Nevilla Lomase nahého, svázaného a mrtvého ve vlastní posteli, vedení Metropolitní policie rychle rozhodne, že jeho smrt není potřeba vyšetřovat.
Ukázky

Anděl smrti

390 Kč
312 Kč
Prokletí rodu Janoviců - 20%
(1x)

Tvrz pánů Janovských z Janovic jako by přitahovala loupeživé rytíře a drsné válečníky. Když posledního z nich Petra Sudu z Řenče zemské vojsko oblehlo, tvrz dobylo a vypálilo. Tehdy se vrátila do rukou Janoviců. Jenže krvavé prokletí nezmizelo.

Ukázky

Prokletí rodu Janoviců

199 Kč
159 Kč
Všude samí lháři - 20%
Další bravurní příběh od královny rodinných psychothrillerů. Z městečka Stanhope doslova sálá klid a bezpečí. Než se ztratí devítiletá Avery, dcera místního bezúhonného lékaře.
Ukázky

Všude samí lháři

319 Kč
255 Kč
Moje Rusko - 20%
Nejnovější publicistická kniha Moje Rusko. Zprávy ze ztracené země známé ruské novinářky a dlouholeté redaktorky a zvláštní zpravodajky listu Novaja gazeta Jeleny Kosťučenkové velmi věrně odráží hlavní autorčiny reportérské zájmy.
Ukázky

Moje Rusko

338 Kč
270 Kč
Poslední sbohem
(1x)
V novém románu Tima Weavera musí David Raker vyřešit dávnou vraždu i nevysvětlitelné zmizení...
Ukázky

Poslední sbohem

367 Kč
Svatba jako omluva - 20%
Victoria nesplňovala předpoklady na Agovu ženu. Byla sice krásná, avšak odmítala být poslušná. Jenže čekala jeho dítě, a proto si ji Ago vzal. Vzal si ji a sdělil jí, že odteď bude „uklizená do ústraní“ a pro svět jako mrtvá.
Ukázky

Svatba jako omluva

69 Kč
55 Kč
Ve stínu And - 20%
(1x)
Když přijedete do vlastního domu a najdete v něm úplně cizího muže, který se vás ptá, co v něm děláte, minimálně vás to překvapí. A přesně to se stalo Vienně. Dům, který jí koupil bratr a v němž chtěla najít úkryt, hostil nevítaného nájemníka!
Ukázky

Ve stínu And

69 Kč
55 Kč
Není to pravda, ale… - 20%
(1x)
Rafaelovi se zhroutil svět! Tu ženu, která vtrhla s malým dítětem na schůzi, jež měla změnit osud jeho firmy, nikdy neviděl. A věděl, že zkrátka Bertieho otec nemůže být. Jenže Ivy si tím byla tak jistá!
Ukázky

Není to pravda, ale…

69 Kč
55 Kč
Smrt šumavského poustevníka
(3x)
Na Oldřicha z Chlumu se obrátí o pomoc purkrabí pražského hradu Johánek z Poděhús. Před časem založil se svým zetěm Jarošem nedaleko Domažlic hrad Pušperk, který má přispět k ochraně zemské hranice.
Ukázky

Smrt šumavského poustevníka

199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>