Nejprodávanější e-knihy - květen 2024

Playmaker
Vyhlížíte příběh o Popelce? Tak hledejte dál. Já měla štěstí jen v jednom. Vybrali mě jako au-pair. Dostala jsem tak příležitost poznat svět a něco se přiučit. Práce snů, myslí si snad každý.
Ukázky

Playmaker

319 Kč
Šéf málokdy odpouští
Po celá ta léta Grant obviňoval Alexandru. Ale nebyl nakonec tím, kdo se nejvíce provinil, on sám? Tehdy mu Alexandra zlomila srdce a odkopla ho. A on se nikdy nezeptal: Proč?
Ukázky

Šéf málokdy odpouští

69 Kč
Šikmý kostel 2
(17x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili.
Ukázky

Šikmý kostel 2

289 Kč
Dopis z Mnichova
(1x)
Známý malíř Ludvig Rute nedbá zákazů souvisejících s covidem-19 a na oslavu, kterou pořádá ve svém domě v odlehlé vísce poblíž hranic s Norskem, pozve všechny své sourozence. Neviděli se spoustu let a on by jim rád sdělil něco důležitého.
Ukázky

Dopis z Mnichova

249 Kč
Holly
Holly Gibneyová, jedna z nejpodmanivějších a nejvynalézavějších postav Stephena Kinga, se vrací v tomto napínavém románu, aby vyřešila hrůznou pravdu o několikanásobném zmizení v městečku na Středozápadě.
Ukázky

Holly

330 Kč
Warhammer 40 000: Vojevůdce
Po takřka nečekaném úspěchu zoufalé mise na Dosah spásy zamíří plukovník komisař Gaunt a tanithští První ke strategicky důležité kovárenské planetě Urdesh obležené vražednými armádami Anarcha Seka.
Ukázky

Warhammer 40 000: Vojevůdce

149 Kč
Zloděj a vévodkyně
Ovdovělá vévodkyně Sophie udělá cokoli, aby ochránila svého syna, čest jeho rodiny a jeho dědictví.
Ukázky

Zloděj a vévodkyně

109 Kč
Jako zázrakem
(1x)
Městečko Royal v Texasu zachvátila svatební horečka. A Jessica uzavřela smlouvu s ďáblem. Její milenec na jednu noc, Oliver Price, který neměl tu nejlepší pověst, souhlasil s tím, že bude hrát jejího snoubence.
Ukázky

Jako zázrakem

69 Kč
Zbroj světla
Pilíře země, Na věky věků, Ohnivý sloup a Večer a jitro, čtyři monumentální historické bestsellery Kena Folletta dokázaly oslovit miliony čtenářů na celém světě.
Ukázky

Zbroj světla

519 Kč
Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí
(8x)

Autorka představuje knižní podobu vtipně a s nadhledem vyprávěných příběhů ze života indiánů kmene Čerokí o velké rodině, muži a dětech, společně žijících na půdě, která indiánům po staletí patří, uprostřed hlubokých lesů v Severní Karolíně.

Ukázky

Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

248 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>