Nejprodávanější tituly - srpen 2018
komiksy

Cagaster 3
Temná a tragická minulost likvidátora Kidoua provází dál, i když svůj starý život nechal dávno za sebou. Je to však Hadiho podezření o možném vojenském převratu v E-05, které ho vrátí zpátky do nepříjemné reality.
komiksy

Cagaster 3

179 Kč
Svět Edeny-  limitovaná edice
Moebius (vlastním jménem Jean Giraud) byl jednou z nejjasnějších hvězd francouzského komiksu, jestli ne tou nejjasnější vůbec. Mnoho děl vytvořil ve spolupráci s jinými významnými osobnostmi, méně jich je zcela autorskými díly.
komiksy

Svět Edeny- limitovaná edice

898 Kč
Svůdné schůzky
(2x)
Nejslavnější francouzští a evropští tvůrci se sešli, aby přispěli do série erotických sborníků. Každý je věnovaný jednomu prostředí a tématu (začínáme cestováním a oblečením) a přináší sérii šesti až osmistránkových příběhů.
komiksy

Svůdné schůzky

494 Kč
Barbarella
Legendární černobílý komiks Jeana-Clauda Foresta ze šedesátých let. Sexuální revoluce a myšlenky hippies v klasickém komiksovém díle.
komiksy

Barbarella

358 Kč
Deník Anne Frankové
(1x)
Annelies Marie Franková (12. června 1929 - březen 1945) v roce 1933 s rodiči uprchla z Německa do Amsterodamu, kde se rodina od roku 1942 skrývala v půdním bytě. Tentokrát jako komiks.
komiksy
Ukázky

Deník Anne Frankové

449 Kč
Kiki z Montparnassu
(3x)
Francouzský komiks o múze celé meziválečné generace pařížské avantgardy. Kiki se na bohémském Montparnassu dvacátých let podařilo vymanit z bídy a stát se jednou z nejcharismatičtějších postav meziválečné avantgardy.
komiksy

Kiki z Montparnassu

358 Kč
Ubulená hromádka štěstí
Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si připadají výjimečně nevýjimeční.
komiksy

Ubulená hromádka štěstí

179 Kč
Vrabec
Legendární komiks Václava Šorela s názvem Vrabec o mladém skautu Janu Nováčkovi, který touží stát se válečným pilotem, začal vycházet nejprve v časopise ABC.
komiksy

Vrabec

260 Kč
Anča a Pepík 1.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
komiksy

Anča a Pepík 1.

341 Kč
Světoví Češi 2
(1x)

I v novodobých dějinách naší země se objevuje celá řada velkých postav, na které můžeme být právem hrdi. Hlavně k nim se také obrací druhý díl oblíbené populárně-naučné publikace pro děti, ale i mnohé dospělé.

komiksy

Světoví Češi 2

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 125 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>