Nejprodávanější Kniha - srpen 2018

Nick Cave, Mercy on Me
Musiker, Schriftsteller, Schauspieler, Crooner – Nick Cave ist Kult. Reinhard Kleist hat sich der realen Figur angenommen und spielt in "Nick Cave - Mercy on me" mit Leben und Werk des Ausnahmekünstlers und schafft eine einzigartige Erzählung.

Nick Cave, Mercy on Me

622 Kč
Ochlazení
(6x)
Nové vydání románu Michaela Žantovského Ochlazení nelze nazvat doslovně „špionážním thrillerem z blízké budoucnosti“, jak uvádí podtitul knihy. Ochlazení je už dnes svým způsobem thrillerem z horké současnosti.
Ukázky

Ochlazení

295 Kč
Poslední dny slávy
Román představuje čtenářům oblíbené dostihové prostředí zcela jinak, než jsou zvyklí. Neodehrává se totiž v kulisách velkých závodů, luxusu a bohatství, ale na samém dně dostihového sportu.

Poslední dny slávy

313 Kč
Láska a věda
Kniha pamětí mikrobiologa Jána Vilčeka určitě zaujme i čtenáře, kteří zrovna nebádají v laboratoři nad nějakým novým lékem. Předkládá životní příběh zajímavý, dobrodružný, plný zvratů.
Ukázky

Láska a věda

312 Kč
Psychoterapeutické dovednosti
Soubor statí několika významných zástupců psychiatrie a psychoterapie dětí a mládeže lze chápat jako příležitost k diskusi na tato zásadní témata terapeutické profesionality.

Psychoterapeutické dovednosti

294 Kč
Budování citového pouta
(1x)
Přelomová kniha pro jakéhokoli rodiče nebo kohokoli jiného, kdo chce lépe porozumět sobě sama, svým vztahům a životu.

Budování citového pouta

359 Kč
Temný les
(8x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi.
Ukázky

Temný les

449 Kč
Ještě než umřu
Šestnáctiletá Tessa má stejné pocity, touhy a plány jako její vrstevníci. Na jejich uskutečnění má ovšem podstatně méně času. Trpí leukémií v pokročilém stadiu a v takovém rozsahu, že není možná žádná další léčba.
Ukázky

Ještě než umřu

249 Kč
Nahá před Bohem lásky
(1x)
Zapomeňte na nudnou literaturu, která zajímá leda hrstku podivínů. Teď je tu román pro všechny, kteří normálně nečtou.
Ukázky

Nahá před Bohem lásky

159 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>