Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2018

Zločin na Zlenicích hradě L. P. 1318
Historická detektivka z českého prostředí za vlády Jana Lucemburského.

Zločin na Zlenicích hradě L. P. 1318

269 Kč
Opuštěná společnost
(6x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.

Opuštěná společnost

269 Kč
Adina Mandlová vzpomíná - 18%
Autentické zvukové záznamy vzpomínek velké hvězdy české kinematografie.

Adina Mandlová vzpomíná

248 Kč
203 Kč
Chcete se stát psychiatrem?!
Své vzpomínky, úvahy a jiná vyprávění čte Radkin Honzák.

Chcete se stát psychiatrem?!

225 Kč
Kdo zabil Snížka?
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.

Kdo zabil Snížka?

224 Kč
Macbeth
(3x)

Je to nejlepší polda, jakého kdy měli. Když se nepodařený zátah na dealery zvrhne v krveprolití, přichází inspektor Macbeth se svým týmem rychlého nasazení, aby zachránil situaci.

Macbeth

314 Kč
Pan Mercedes
(1x)
Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí.

Pan Mercedes

314 Kč
Pan Tau
Příhody kouzelného panáčka s buřinkou scénáristy Oty Hofmana a režiséra Jindřicha Poláka na této audioknize vypravuje Jan Werich.

Pan Tau

267 Kč
Veliký vodní tulák
Výběr povídek ze stejnojmenné knížky Oty Pavla. Povídky z Pavlova dětství a mládí přinášíme v působivém, energickém ztvárnění Pavla Zedníčka.

Veliký vodní tulák

116 Kč
Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.

Hobit

359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 115 položek
1 2 3 .. 12 > >>