Nejprodávanější tituly - září 2018
humor

To neřeš! - 20%
Záznam mimořádných vypravěčských schopností Evy Holubové. V rozhovoru se svým dlouholetým přítelem, hercem a moderátorem Jaroslavem Duškem, vypráví humorně i vážně populární herečka o své rodině, dětech, sexu, alkoholu, dobročinnosti a cestování.
humor
Ukázky

To neřeš!

99 Kč
79 Kč
Garou aneb Ovce znovu vyšetřují - 6%
(1x)
Kniha navazuje na úspěšnou ovčí detektivku Glenkill. Ovce s neobvyklou zálibou ve vyšetřování kriminálních zločinů se vracejí. A jsou ještě roztomilejší a zábavnější než dřív.
humor

Garou aneb Ovce znovu vyšetřují

253 Kč
238 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
humor
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Strana štěstí
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
humor
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
Leností k úspěchu - 11%
(1x)
Neobyčejně veselá a inspirující kniha o osobním růstu, lidském potenciálu a duchovních principech života.
humor

Leností k úspěchu

206 Kč
183 Kč
Povísně Michala Vícha - 6%
(1x)
Parta herců a zpěváků divadla Sklep se sešla a vykonala neobyčejný čin. Nazpívali skladby Michala Vícha (hudba k filmům Kouř, Pražská 5). Ty byly opatřeny texty českých autorů. Vtip je v tom, že texty byly původně literárními prózami.
humor

Povísně Michala Vícha

254 Kč
239 Kč
Člověk za volantem - 12%
Nová autorská kniha známého kreslíře a karikaturisty je věnována automobilismu; určena je všem, kdo mají rádi Jiránkův inteligentní a osobitý humor.
humor

Člověk za volantem

139 Kč
123 Kč
Líný rodič - 11%
(2x)
Zaručený návod, jak být pohodovým rodičem. Jak na to se dozvíte v humorné a láskyplné knize Toma Hodgkinsona, líného rodiče tří dětí, která se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
humor

Líný rodič

241 Kč
214 Kč
Jak na prevíta. Rady pro babičky a dědečky - 11%
(1x)
Ilustrovaná knížka od autora série o prevítech (Prevítem snadno a rychle, Prevítovy první krůčky a Další prevít? Jen to ne!) je plná nečekaných i legračních námětů, jak zvládat další generaci ve vaší rodině.
humor

Jak na prevíta. Rady pro babičky a dědečky

143 Kč
127 Kč
Jak na prevíta. Rady pro tatínky - 11%
Tahle šikovná knížečka plná stručných a neobvyklých tipů vám se vším poradí, počínaje tím, jak se zavděčit své partnerce, až po to, jak si vytvořit pouto s dítětem.
humor

Jak na prevíta. Rady pro tatínky

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 118 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>