Nejprodávanější tituly - září 2018
poezie

Básně 3
Třetí básnická kniha Jonáše Hájka, který patří k nejvýraznějším básníkům současné mladé generace, neohromuje mladistvým sebevědomím ani na odiv vystavovanou suverenitou.
poezie

Básně 3

134 Kč
Co zůstává
Revue Proglas, vycházející v Brně v letech 1990–2008, patřila k předním periodikům zabývajícím se pravidelně literaturou a kulturou. Mezi jiným byla na jejích stránkách téměř po dvacet let pravidelně otiskována poezie současných českých autorů.
poezie

Co zůstává

268 Kč
Dům v horách
Básník Saigyo (1118-1190) je výjimečnou osobností ve světě japonské dvorské poezie. Zanechal více než 2000 básní. Básník touží uniknout ze světa, k němuž však zůstává trvale připoután. Směřuje k dokonalosti, o níž ví, že je nedosažitelná.
poezie

Dům v horách

171 Kč
Kašpárek v rohlíku
(8x)
Devět ilustrovaných příběhů ze života Kašpárka v rohlíku od jeho narození po současnost. Dospěláci mohou číst nahlas, děti v duchu, předškolní piškoti prohlížet. Součástí je souhrnné vydání všech kašpárkových hudebních textů včetně těch dosud neveřejných.
poezie
Ukázky

Kašpárek v rohlíku

423 Kč
Milost
Respektovaný a renomovaný plzeňský básník Josef Hrubý, čerstvý laureát Umělecké ceny města Plzně za celoživotní dílo, vydal svou šedesátou čtvrtou knížku jako 19. svazek edice Imago et verbum.
poezie

Milost

38 Kč
Okřesáno tmou
Po deseti letech vychází nová sbírka básníku Ondřeji Fibichovi, který patří ke spirituálním tvůrcům z okruhu Reynkova Petrkova.
poezie

Okřesáno tmou

125 Kč
Spisy VI  - Básně
(1x)
6. svazek Borgesových Spisů obsahuje první české překlady Borgesovy poezie do češtiny, zejména autorovu nejoblíbenější sbírku Tvůrce.
poezie

Spisy VI - Básně

223 Kč
Zlatovláska
Audiokniha obsahuje známou pohádku na motivy textu Josefa Kainara. Účinkují Václav Knop, Ladislav Pešek, Martin Růžek a další.
poezie
Ukázky

Zlatovláska

99 Kč
Zuby nehty
První souborné vydání textů legendárního dívčího (či dámského) seskupení od Plynu přes Dybbuk až k současným Zubům nehtům. Obsahuje předmluvy Miroslava Waneka, Petra Slabého a Vojtěcha Lindaura, řadu dobových textů z tiskl, kompletní historii,...
poezie

Zuby nehty

268 Kč
Paní mezičasu
Sbírka básní.
poezie

Paní mezičasu

116 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 152 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 16 > >>