Nejprodávanější tituly - září 2018
komiksy

Garfield 33: Žije plnými doušky - 11%
Na obálce si dává Garfield pořádný doušek kafe, takže je jasné, že uvnitř bude pořádně nabuzený a plný energie... Takže se připravte na další vrchovatou porci garfieldí zábavy!
komiksy

Garfield 33: Žije plnými doušky

89 Kč
79 Kč
Garfield krmí zvěř - 11%
Hle! Garfield! Už připravený (s vidličkou a nožem) aby se pustil do vašich bránic. Takže se přichystejte na další masitou porci stripů s Garfieldem jako flákem masa (notně prorostlého) a jeho parťáky, Oddiem, Jonem a Nermalem, jako oblohou.
komiksy

Garfield krmí zvěř

89 Kč
79 Kč
Ještě jsme ve válce - 6%
(11x)
13 komiksových příběhů představuje netradiční formou osudy lidí, kteří v boji s totalitní moci morálně zvítězili nebo podlehli své slabosti. Kniha získala cenu Muriel pro nejlepší český komiks roku 2012.
komiksy

Ještě jsme ve válce

478 Kč
449 Kč
Sentimentální cesta - 20%
(2x)
Šklovského fenomenální román-vzpomínka podává drsný válečného obraz Ruska zmítaného rudou revolucí, zmatky i hrdinstvími utopenými v krvi a vodce, vše podbarveno orientální rafinovaností tehdejší Persie a šarmem již téměř vyhynulé ruské inteligence.
komiksy
Ukázky

Sentimentální cesta

121 Kč
97 Kč
Calvin a Hobbes 2: Pod postelí něco slintá - 11%
(1x)
Jsou věci, u kterých jedna porce nestačí. Třeba Calvin a Hobbes. Takže už se připravuje druhá kniha, ve které se vrací nejen malý sígr Calvin a jeho věrný tygr Hobbes a s nimi i monstra pod postelí, ďábelské učitelky a možná i maniakální sněhuláci.
komiksy

Calvin a Hobbes 2: Pod postelí něco slintá

170 Kč
151 Kč
Calvin a Hobbes 3: Vzhůru na Yukon! - 11%
(1x)
Třetí sborník příběhů Calvina a Hobbese, jedněch z nejslavnějších stripových postav. Filozofie a destrukce, to všechno v jednom balení.
komiksy

Calvin a Hobbes 3: Vzhůru na Yukon!

170 Kč
151 Kč
Mstitel v nesnázích - 6%
Mladý venkovský šlechtic Hyacint Kavalír, budoucí Strážce Donžonu, žije v Antipoli dvojím životem: přes den jako student, v noci jako neohrožený hrdina jménem Košile noci.
komiksy

Mstitel v nesnázích

253 Kč
238 Kč
Princ z Persie - 58%
(1x)
Komiks, který vznikl za spolupráce s autorem slavné stejnojmenné počítačové hry. Autoři se vrátili k původním inspiračním zdrojům, k perské mytologii a dějinám.
komiksy

Princ z Persie

238 Kč
99 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
komiksy
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Návrat s plnou parádou - 6%
Strážce se vrací do Vaucansonu, neboť chce nalézt právní důkazy, které by zbavily Delacourta vlastnictví Donžonu. Kačer Herbert se snaží vniknout do města, kde není vítán, pomocí zázračného lektvaru, který mu změní obličej v masku smrti...
komiksy

Návrat s plnou parádou

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 147 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>