Nejprodávanější e-knihy - září 2018
historické osobnosti

Boss Babiš - 20%
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
historické osobnosti
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
199 Kč
Osudy moudrých - 20%
Publikace představuje čtenářům v populárně podaném výkladu lidské myšlení a zejména filozofii nejen jako lásku k moudrosti, ale nabízí jim zároveň i osudy některých z nejvýznamnějších představitelů evropského myšlení, jako byli Pýthagorás, Sókratés, Giordano Bruno, Francis Bacon, Voltaire a další.
historické osobnosti
Ukázky

Osudy moudrých

179 Kč
143 Kč
Knížecí život - 20%
(3x)
Po více než dvaceti letech vychází zrevidovaný a rozšířený rozhovor Karla Hvížďaly s knížetem Karlem Schwarzenbergem. Ten vzpomíná na svoje předky či přátele, charakterizuje roli současné šlechty či se zaobírá aktuální politickou i společenskou scénou.
historické osobnosti
Ukázky

Knížecí život

179 Kč
143 Kč
Emil Boček. Strach jsem si nepřipouštěl - 20%
Životní příběh a svědectví armádního generála Emila Bočka, dosud žijícího válečného hrdiny a veterána bojů 2. světové války.
historické osobnosti
Ukázky

Emil Boček. Strach jsem si nepřipouštěl

198 Kč
158 Kč
Alžběta II. - 20%
Nesmírně čtivá, ale badatelsky pečlivě připravená kniha ukazuje zblízka ženu, kterou známe jen na dálku, její čilou povahu, smysl pro humor a bystrý intelekt, díky nimž zvládá nejnáročnější úkoly pracovního i rodinného života.
historické osobnosti
Ukázky

Alžběta II.

269 Kč
215 Kč
Vratislav - První král Čechů - 20%
Reitinger zvolil metodu analytických sond do Vratislavovy domácí a zahraniční politiky, s důrazem na jeho panovnickou moc. V mnoha ohledech je jeho kniha velmi objevná, protože novou optikou nahlíží dobu druhé poloviny 11. století.
historické osobnosti
Ukázky

Vratislav - První král Čechů

298 Kč
238 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
historické osobnosti
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Kauza Jan Masaryk (nový pohled) - 20%
(1x)
Pátrání po okolnostech smrti Jana Masaryka připomíná křižovatku slepých uliček. Ať už kriminalisté, historici a publicisté sledovali domněnku ministrovy sebevraždy, anebo se vydali po stopách a motivech vražedného činu,...
historické osobnosti
Ukázky

Kauza Jan Masaryk (nový pohled)

129 Kč
103 Kč
Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (I.) - 20%
Biografie druhého československého prezidenta. První díl čtenáře seznamuje s osobností Edvarda Beneše mezi léty 1884–1935.
historické osobnosti
Ukázky

Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (I.)

290 Kč
232 Kč
Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (II.) - 20%
Druhá část politické biografie Edvarda Beneše se věnuje období od roku 1935, kdy se stává prezidentem ČSR, až do poválečných let poznamenaných marnými snahami o záchranu demokracie.
historické osobnosti
Ukázky

Edvard Beneš. Politická biografie českého demokrata (II.)

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>