Nejprodávanější tituly - září 2018
umění

Zóna

Originální, lehce provokativní a mimořádně inspirativní zamyšlení nad Tarkovského filmem Stalker.

umění

Zóna

26 Kč
Příběh umění
(13x)
Obsáhlá výpravná publikace od světově uznávaného historika umění.
umění

Příběh umění

1 528 Kč
Posedlost
Posedlost - vášně a extrémy v umění 20. století. Na pozadí „portrétů“ pěti uměleckých solitérů, v českém prostředí neznámých či málo reflektovaných, nabízí kniha překvapivý pohled na vývoj moderní malby.
umění

Posedlost

266 Kč
Obrazy
Knižní publikace o 100 plnobarevných stranách, která zachycuje závody veteránských automobilů od roku 1900 až po součastnost, publikace obsahuje velmi málo známé i dosud nezveřejněné mistrovy kresby, je orientována na šířku o formátu A4.
umění

Obrazy

359 Kč
Alois Nožička
(1x)
Publikace se zabývá prvním desetiletím tvorby Aloise Nožičky, který i ve světovém srovnání patří k nejoriginálnějším výtvarníkům druhé poloviny 20. století vyjadřujících se výhradně fotograficky.
umění

Alois Nožička

62 Kč
Maestro Václav Zapadlík
To nejlepší z tvorby Václava Zapadlíka, světově uznávaného malíře, který se specializuje na obrazy s tématikou historických vozů.
umění

Maestro Václav Zapadlík

674 Kč
Vybrané kapitoly z dějin kultury
(1x)
Autorka se zabývá historickými aspekty dějin výtvarného umění a hudby a snaží se poskytnout ucelený přehled o vývoji nejdůležitějších oblastí umění a kultury zejména v Evropě a v naší zemi. Vhodné především pro studenty gymnázií a středních škol.
umění

Vybrané kapitoly z dějin kultury

252 Kč
Česká architektura 2016-2017
Cílem ročenky české architektury (aktuálně jde o osmnáctý svazek ediční řady) je pravidelně podávat zprávu o současné situaci a vývoji oboru nejen odborné, ale především laické veřejnosti a přinášet inspiraci a podněty k veřejné diskusi.
umění

Česká architektura 2016-2017

630 Kč
Kroniky I.
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
umění
Ukázky

Kroniky I.

268 Kč
Stavitelé katedrál 5. Katedrála v Remeši
Pátý díl věnovaný katedrále v Remeši uzavírá knižní projekt Stavitelé katedrál, který představuje evropské umění a architekturu 13. století.
umění

Stavitelé katedrál 5. Katedrála v Remeši

539 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 251 položek
1 2 3 .. 26 > >>