Nejprodávanější e-knihy - září 2018
cestování

Spirituální průvodce na Bali - 20%
Chystáte se na Bali a nevíte si rady? Nebo potřebujete vzpruhu a osvěžit se a jít do sebe? Nebo vydýchat bolesti minulosti či jen najít pevnou půdu pod nohama.... a Bali bylo vždy vaším snem? Tak neváhejte, 100% vám to prospěje!!!
cestování
Ukázky

Spirituální průvodce na Bali

99 Kč
79 Kč
Život naruby - 20%
Knížka vypráví autorčin osobní příběh plný zážitků, dobrodružství, lekcí, aha - momentů a sebepoznání. Ne nadarmo se říká: "Cestuj a najdi se tam, kde se ztratíš".
cestování
Ukázky

Život naruby

89 Kč
71 Kč
Kolem kolem východní Kanady a USA - 20%
Byl to dobrý nápad jet ze severského Newfoundlandu na slunnou Floridu na kole? Odpověď naleznete v této e-knize.
cestování
Ukázky

Kolem kolem východní Kanady a USA

66 Kč
53 Kč
Barevné rozcestníky - 20%
Nový, fotografiemi bohatě vybavený cestopis novináře J. M. Červenky Barevné rozcestníky zavádí čtenáře do čtyř netypických lokalit, které dosud zůstávají stranou turistického ruchu.
cestování
Ukázky

Barevné rozcestníky

199 Kč
159 Kč
Himálajský deník - 20%
To hory samy si vybírají mezi lidmi, kdo bude patřit mezi jejich blízké, nikoliv naopak. Liba Švrčinová-Cunnings takové štěstí má. Proto také svůj Himálajský deník snad ani nepíše, ale rovnou – tentokráte jen pro čtenáře – znovu žije.
cestování
Ukázky

Himálajský deník

199 Kč
159 Kč
Není Milán jako Milán - 20%
(1x)
Milán je jako špička ledovce, pod kterým leží jeho nesmírná historie. Abychom ho poznali, je třeba mít trpělivost ho poslouchat. Stetoskopem. Jak pulzuje uvnitř. Je třeba umět ho slyšet. Jeho "navzdory". Tam, kde odhaluje svou paměť.
cestování
Ukázky

Není Milán jako Milán

250 Kč
200 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
cestování
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Srí Lanka - 20%
(2x)
Publikace ze série „praktických průvodců“ (Cesta kolem Kuby za 14 dní, Tokio, Thajsko, Malta a Gozo). Tentokrát se může čtenář seznámit s kouzelnou Srí Lankou.
cestování
Ukázky

Srí Lanka

89 Kč
71 Kč
Sama na cestách - 20%
(5x)
Autobiograficko-cestovatelský memoár o sólo cestovatelce, autentické Moravačce, která opustila teplo domova a její stopy dopadly již na 57 zemí světa a kromě Antarktidy prozkoumala všechny kontinenty. Jedná se o inspirativní pojednání o cestování.
cestování
Ukázky

Sama na cestách

199 Kč
159 Kč
Touha po absolutnu. Svatí muži Indie - 20%
Kniha je určena nejen zájemcům o Indii a východní kultury, ale i těm, kdo hledají duchovní poznání a smysl bytí i veškerého stvoření.
cestování
Ukázky

Touha po absolutnu. Svatí muži Indie

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>