Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - září 2018
počítače

Hradla, volty, jednočipy - 11%
Publikace hradla, volty, jednočipy je určena pro zájemce o elektroniku, číslicovou techniku a vlastní stavbu zařízení pro Internet věcí. U čtenáře předpokládá běžné zkušenosti s počítačovou technikou.
počítače

Hradla, volty, jednočipy

359 Kč
319 Kč
HTML5 a CSS3 - 11%
Naučte se tvořit webové stránky od úplných základů po profesionální řešení díky světovému bestselleru z oblíbené edice názorných průvodců.
počítače
Ukázky

HTML5 a CSS3

531 Kč
472 Kč
CyberCrime
Kniha CyberCrime obsahuje technické části, které čtenářům pomohou orientovat se ve světě malware, phishingu, darknetu, botnetů a dalších, pro ne zcela technicky zaměřeného uživatele matoucích a odstrašujících pojmů.
počítače

CyberCrime

359 Kč
Photoshop – příklady z praxe - 11%
Glyn Dewis je profesionální fotograf, školitel a umělec a v této publikaci seznámí čtenáře metodou krok za krokem s celou řadou postupů, technik a efektů, pomocí kterých lze přetvořit snímky v nové, působivější dílo.
počítače

Photoshop – příklady z praxe

404 Kč
359 Kč
Bezpečný internet
Autor podává vyvážený, přehledný a dostatečný návod pro výběr vhodného software, rady pro volbu správné ochrany, a také návod co běžný uživatel potřebuje, čím se má zabývat a věnovat zvýšenou pozornost, příp. jaký typ ochrany je možné pominout.
počítače

Bezpečný internet

89 Kč
Webcopywriting pro samouky - 11%
Nemáte vystudovaný marketing a nikdy jste nepracovali v internetové agentuře? To ještě neznamená, že byste tvorbu webových textů nemohli vzít do vlastních rukou! Webcopywriting pro samouky je kniha napsaná tak, aby jí rozuměla každá internetová lama.
počítače

Webcopywriting pro samouky

296 Kč
263 Kč
HTML - 11%
Nové vydání jedinečného bestselleru. Jazyk HTML je základním prostředkem k vytváření WWW stránek pro internet.
počítače

HTML

242 Kč
215 Kč
Temný trh - 11%
Kniha popisuje vývoj obrovského byznysu, jehož nejběžnější formou je obchodování s kradenými údaji o platebních kartách a jejich využívání, zahrnuje však i podvody s elektronickým bankovnictvím.
počítače

Temný trh

358 Kč
318 Kč