Nejprodávanější tituly - září 2018
hudba

Nick Cave, Mercy on Me
Musiker, Schriftsteller, Schauspieler, Crooner – Nick Cave ist Kult. Reinhard Kleist hat sich der realen Figur angenommen und spielt in "Nick Cave - Mercy on me" mit Leben und Werk des Ausnahmekünstlers und schafft eine einzigartige Erzählung.
hudba

Nick Cave, Mercy on Me

622 Kč
Kroniky I.
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
hudba
Ukázky

Kroniky I.

268 Kč
Johnny Cash, I see a darkness
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
hudba

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
Já, písničkář 2
Já, písničkář 2 je zbrusu novým zpěvníkem Tomáše Kluse a obsahuje noty i akordy k desce Racek i nově vycházející Proměnamě.
hudba

Já, písničkář 2

179 Kč
Drama dirigenta
Monografie Drama dirigenta je první rozsáhlou biografií Jaroslava Krombholce (1918–1983), nejtalentovanějšího dirigenta ze školy Václava Talicha, spjatého celoživotně zejména s operou Národního divadla v Praze.
hudba

Drama dirigenta

405 Kč
Gustav Mahler
(2x)
Vzhledem k autorově důvěrné znalosti skladatelova života i díla jde opět o mimořádný portrét skladatele s českými kořeny, které se nepopiratelně odrazily i v jeho tvorbě.
hudba
Ukázky

Gustav Mahler

403 Kč
Josef Suk – pokus o portrét
Osobně laděný portrét jednoho z našich největších houslistů.
hudba

Josef Suk – pokus o portrét

327 Kč
So long, Marianne

Marianne bylo dvaadvacet let, když se svým partnerem, norským spisovatelem Axelem Jensenem, pobývala na řeckém ostrově Hydra. Jednoho dne ji při nákupu v místním koloniálu jakýsi mladý muž pozval do restaurace, kde právě seděl se svými přáteli.

hudba

So long, Marianne

269 Kč
Alternativa I
(1x)
Kniha hudebníka Mikoláše Chadimy ALTERNATIVA se stala jedním z nejvýznamnějších svědectví o českém rocku sedmdesátých let. První svazek plánovaného dvoudílného vydání mapuje autorovy hudební začátky a končí rokem 1981.
hudba

Alternativa I

441 Kč
Antonín Dvořák
Kniha o Antonínu Dvořákovi vypráví mladým čtenářům příběh hudebního génia, o kterém lze bez nadsázky říci, že je nejslavnějším Čechem.
hudba

Antonín Dvořák

323 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 44 položek
1 2 3 .. 5 > >>