Nejprodávanější tituly - září 2018
zoologie

Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
zoologie

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Biologie živočichů pro gymnázia - 15%
Učebnice představuje přehled biologie živočichů a heterotrofních prvoků, vychází z jejich srovnávací a funkční anatomie, fyziologie, biologie, ekologie a etologie. Jsou nastíněny i aspekty fylogenetické.
zoologie

Biologie živočichů pro gymnázia

243 Kč
207 Kč
Citový život zvířat - 11%
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
zoologie
Ukázky

Citový život zvířat

332 Kč
295 Kč
Ptáci - 11%
Pozoruj ptáky, prozkoumej různé druhy zobáků a otisků nohou, zaposlouchej se do ptačího zpěvu, prohlédni si jejich peří a zjisti, jak a kam ptáci odlétají.
zoologie
Ukázky

Ptáci

224 Kč
199 Kč
Dědičnost u holubů - 11%
Mnoho odchylek od divokého typu holuba má základ v jednom jediném dědičném faktoru, jiné naopak – zejména barevné varianty - se dají vysvětlit jen různými kombinacemi dědičných faktorů.
zoologie

Dědičnost u holubů

359 Kč
319 Kč
Savci Evropy, severní Afriky a Blízkého východu - 11%
Tato příručka popisuje přes 400 druhů savců, a zachycuje tak všechny dosud známé suchozemské zástupce této třídy žijící v západním Palearktu, tedy především v Evropě a v přilehlých oblastech severní Afriky a Blízkého východu.
zoologie

Savci Evropy, severní Afriky a Blízkého východu

359 Kč
319 Kč
Geniální psi - 11%
Seznámíme se se psy, kteří zvládli tisíce slov a zaměříme se i na to, jak psy cvičit. Nechybí ani trocha historie: Jak se vůbec z vlka stal pes a co všechno může obnášet domestikace?
zoologie

Geniální psi

313 Kč
278 Kč
Motýli - 11%
Příručka pro obdivovatele motýlů přináší informace o evropských denních i nočních motýlech ve všech jejich vývojových stadiích. Zmiňuje se i o chovu motýlů z vajíček, housenek a kukel. Upozorňuje na vzácné a ohrožené druhy i možnost jejich ochrany.
zoologie

Motýli

341 Kč
303 Kč
Ptáci našich zahrad - 11%
S touto přehlednou knihou, plnou výstižných fotografií, snadno dokážete poznat a určit ptáky, kteří se pohybují v zahradě. Autorka zvolila neobvyklou metodu a rozdělila hlavní zahradní ptáky do tří kategorií podle velikosti.
zoologie

Ptáci našich zahrad

269 Kč
239 Kč
V zajetí sokolnictví - 20%
V zajetí Sokolnictví je výpravná obrazová kniha s více než 650 fotografiemi dravců a lidí okolo nich a příběhy, které vás přesvědčí, že sokolnictví není jen úžasný koníček, ale především způsob života. Autor knihy Václav Augustin vám předá své celoži
zoologie
Ukázky

V zajetí sokolnictví

74 Kč
59 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>