Nejprodávanější e-knihy - září 2018
medicína

Anglicko-český stomatologický slovník - 20%
Moderní publikace potřebná jak pro komunikaci mezi stomatologickým personálem a anglicky mluvícím nemocným, tak pro odbornou komunikaci v zahraničí a zejména pro překlady anglické odborné literatury (metody, techniky, nástroje, materiálů).
medicína
Ukázky

Anglicko-český stomatologický slovník

382 Kč
306 Kč
Biofyzika - 20%
Nové vydání základní učebnice v oboru pro studenty bakalářských oborů lékařských a sociálně zdravotnických fakult.
medicína
Ukázky

Biofyzika

314 Kč
251 Kč
Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory - 20%
Učebnice pro studenty bakalářského programu lékařských a zdravotně sociálních fakult a vyšších odborných škol se zdravotnickým zaměřením. Aktualizovaná a zcela přepracovaná publikace, která je nezbytná pro absolvování studia.
medicína
Ukázky

Vnitřní lékařství pro nelékařské zdravotnické obory

441 Kč
353 Kč
Hraniční porucha osobnosti a její léčba - 20%
Publikace se věnuje jedné z nejčastějších poruch osobnosti, která výrazně zhoršuje kvalitu života zejména mladým lidem – brání jim ve studiu, v práci i v kontaktu s vrstevníky, v navazování a udržování partnerských vztahů.
medicína
Ukázky

Hraniční porucha osobnosti a její léčba

390 Kč
312 Kč
Já blázním s vámi - 20%
Kniha Martina Jarolímka, uznávaného českého odborníka na léčbu schizofrenie, zakladatele a primáře Denního psychoterapeutického sanatoria Ondřejov, mapuje jeho celoživotní snahu o pochopení a léčbu psychotického onemocnění.
medicína
Ukázky

Já blázním s vámi

170 Kč
136 Kč
Úvod do psychologie osobnosti - 20%
Kniha informuje o významných aspektech psychologie osobnosti od vzniku této disciplíny a dále o psychických vlastnostech, z nichž se osobnost skládá, o jejím vývoji, funkcích či povaze problémového Já.
medicína
Ukázky

Úvod do psychologie osobnosti

390 Kč
312 Kč
Vývojová psychologie - 20%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína
Ukázky

Vývojová psychologie

390 Kč
312 Kč
Veterinární vademecum pro farmaceuty - 20%
Veterinární léčiva jsou v současných tuzemských lékárnách stále pravidelnou součástí jejich sortimentu, který je z hlediska veterinárií zaměřen především na zájmové chovatelství zvířat.
medicína
Ukázky

Veterinární vademecum pro farmaceuty

80 Kč
64 Kč
Dějiny medicíny - 20%
(3x)
Mimořádné dílo Roye Portera, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity ...
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

500 Kč
400 Kč
Funkční anatomie - 20%
Publikace je koncipována jako moderní základní interdisciplinární morfologický text určený pro široký okruh studentů několika fakult a dalších škol.
medicína
Ukázky

Funkční anatomie

722 Kč
578 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 74 položek
1 2 3 .. 8 > >>