Nejprodávanější hudba - září 2018
rock

Cesta
Moravská skupina Betula pendula se koncem osmdesátých let stala senzací rockových a folkových festivalů, vydala malou desku a další nahrávky šířila na samizdatové kazetě. Nyní souhrnně vycházejí na kompaktním disku Cesta.
rock

Cesta

225 Kč
How The West Was Won
Nahrávka How The West Was Won vyšla poprvé jako 3CD v květnu 2003, na DVD potom o několik měsíců později. Jedná se o záznam z turné z roku 1972 zachycený na dvojici koncertů v Kalifornii.
rock

How The West Was Won

386 Kč
Kry
Na albu je 8 písní, je vydáváno po osmi letech, křest alba je 8. září a rokem vydání je rok 2018. V textech je také poprvé užito osmislabičného slova. Toto vše je ale náhoda, nic to neznamená.
rock

Kry

269 Kč
Sudová přitažlivost
Sedmnácté album skupiny Alkehol sestává z dvanácti novinek a jako bonus je připojena píseň Rockeři, která vznikla k loňskému 25. výročí skupiny. Zpívají v ní také Petr Janda a Josef Vojtek.
rock

Sudová přitažlivost

296 Kč
Trilobit
Přesně padesát let po Želvě je tu Trilobit!
rock

Trilobit

354 Kč
Zemětřesení
Legendární album v remasterované podobě a se dvěma bonusy.
rock

Zemětřesení

296 Kč
Eskalace dobra

J.A.R. (Jednotka Akademického Rapu nebo také Jaromír a Radomír) je přední česká funkově-rocková skupina. Skupina J.A.R. byla založena symbolicky 17. listopadu 1989. Základní sestavu tvořil v té době autor hudby Roman Holý a duo „akademických“ raperů Oto Klempíř a Michael Viktořík.

rock

Eskalace dobra

764 Kč
The Complete Songs Of Innocence And Experience
Originální album z roku 1970 vychází poprvé na CD! Navíc je doplněno raritami a dříve nevydanými nahrávkami.
rock

The Complete Songs Of Innocence And Experience

449 Kč
Tsunami
(2x)
V pořadí sedmá řadovka Divokýho Billa je tady! Album s názvem Tsunami vychází čtyři roky po posledním, platinou oceněném albu, nazvaném číslovkou 15.
rock

Tsunami

374 Kč
Na Václavskym Václaváku
Dvojalbum Pražského výběru je mimořádným dokumentem doby a památkou na syrové začátky skupiny, která se stala legendou nedlouho po zahájení svojí činnosti. Jedná se o první oficiální vydání unikátních archivních live nahrávek z let 1980–1982 na 2CD.
rock

Na Václavskym Václaváku

323 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>