Nejprodávanější knihy - září 2018
záhady a otazníky

Nesmrtelní vikingové - 11%
(1x)
Stopy staroseverských mýtů, básní či ság lze nalézt v mnoha významných dílech světové kultury. První velké vzedmutí zájmu o staroseverskou látku přináší vlna evropského národního romantismu.
záhady a otazníky

Nesmrtelní vikingové

267 Kč
238 Kč
My jsme děti hvězd - 11%
Humanoidi všech planet, spojte se Přidejte se k průkopníkům mimozemského výzkumu. OTTO O. BINDER a MAX H. FLINDT si vzali na mušku Darwina ohledně toho, co sami nazývají „jednou usvědčující nesrovnalostí“ v jeho evoluční teorii.
záhady a otazníky

My jsme děti hvězd

331 Kč
294 Kč
Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je - 6%
Pokud Vám už konvenční vysvětlení nedávají smysl a chcete prozkoumat další možnosti, přečtěte si tuto knihu. Hluboký, radikální pohled na historii naší planety a její budoucnost.
záhady a otazníky

Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je

279 Kč
262 Kč
Obři aneb Mysterium počátků - 6%
(1x)
Stejně jako ve svých ostatních dílech, pátrá autor po tajemstvích, která provázejí lidský rod. Po proudu času se vydáme na cestu z doby kamenné až do časů Keltů a zjistíme, že se dějiny nemusely ani zdaleka odvíjet tak, jak nás učili ve škole.
záhady a otazníky

Obři aneb Mysterium počátků

229 Kč
215 Kč
Česká Sibiř - tajemnou českou krajinou - 11%
V dalším putování "tajemnou českou krajinou" zavítáme do oblasti v okolí Votic, která pro své drsné a chladné podnebí bývá nazývána Českou Sibiří. Poznáme krajinu i zapomenuté osudy lidí a událostí.
záhady a otazníky

Česká Sibiř - tajemnou českou krajinou

196 Kč
174 Kč
Od Blaníku k Sázavě - tajemnou českou krajinou - 11%
V novém svazku volného pokračování ze série netradičních průvodců „tajemnou českou krajinou“ zavítáme v doprovodu známého spisovatele Pavla Toufara do okolí Vlašimi a takřka až k oblíbené řece Sázavě.
záhady a otazníky

Od Blaníku k Sázavě - tajemnou českou krajinou

196 Kč
174 Kč
Příbytky filosofů 1,2 - 11%
Dvoudílný spis navazující na proslulé Tajemství katedrál, napsal Fulcanelli poté, co konečně provedl zdařilou transmutaci. S množstvím černobílých a barevných ilustrací.
záhady a otazníky

Příbytky filosofů 1,2

389 Kč
346 Kč