Nejprodávanější e-knihy - září 2018
křesťanství

Tolkienovo vidění světa - 20%
(2x)
Dobrodružný a strhující svět Tolkienových děl nelze napodobit. Přitažlivá však může být i „výprava“ do myšlenkového světa tohoto autora, který do svých knih ukryl bohaté křesťanské poselství.
křesťanství
Ukázky

Tolkienovo vidění světa

175 Kč
140 Kč
Znamení odkazující k nebi - 20%
Záznam rozhovorů s profesorem Janem Hellerem vysílaných v letech 2003 až 2006.
křesťanství
Ukázky

Znamení odkazující k nebi

136 Kč
109 Kč
Konkláve - 20%
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
křesťanství
Ukázky

Konkláve

179 Kč
143 Kč
Na počátku prvního dne - 20%
Kniha představuje biblické stvoření světa jako příběh, který se dotýká každého z nás. Využívá k tomu mystické bohatství hebrejského jazyka, ale též prostých příměrů z obyčejného života.
křesťanství
Ukázky

Na počátku prvního dne

139 Kč
111 Kč
Novozákonní teologie a hledání její závažnosti - 20%
Teologie Nového zákona vyvolává řadu otázek, a to nejen v rámci vlastního oboru, ale i ve vztahu k jiným oblastem, jako je historie, literární kritika, sociologie, psychologie, historie, politika, filozofie a religionistika.
křesťanství
Ukázky

Novozákonní teologie a hledání její závažnosti

250 Kč
200 Kč
Mezi duší a Duchem - 20%
(2x)
Enneagram je dynamická typologie osobnosti, která popisuje devět odlišných vzorců prožívání a jednání. Jde o komplexní model s mnoha rovinami, který lze použít nejen jako efektivní nástroj psychologie, ale také jako mapu překážek na cestě modlitby.
křesťanství
Ukázky

Mezi duší a Duchem

89 Kč
71 Kč
Zápolení o pravdu, naději a lidskou důstojnost - 20%
Monografie Ctirada V. Pospíšila přináší podstatné rozšíření předchozích výzkumů v oblasti vztahů katolické teologie k poznatkům přírodních věd v minulém a předminulém století.
křesťanství
Ukázky

Zápolení o pravdu, naději a lidskou důstojnost

260 Kč
208 Kč
Ježíš uzdravuje tvé srdce - 20%
Setkání s Ježíšem od kořenů proměňuje život člověka a uzdravuje jej v jeho smutku a depresích. Autor se postupně zabývá lidskými vztahy – se sebou, s druhými, s Bohem –, našimi nemocemi, nenávistí, ...
křesťanství
Ukázky

Ježíš uzdravuje tvé srdce

65 Kč
52 Kč
Cur homo? - 20%
This monograph has set itself the goal to examine, outline, elucidate, and supplement the existing body of knowledge concerning a theme from patristic and medieval theology recalled in 1953 by Marie-Dominique Chenu, ...
křesťanství
Ukázky

Cur homo?

180 Kč
144 Kč
Jako laň na výšinách - 20%
Kniha je úchvatnou alegorií o touze Božích dětí nechat se dovést na výšiny lásky, radosti a vítězství. Hlavní hrdinka s netradičním jménem Bázlivá kráčí na své duchovní pouti na výšiny za dobrým Pastýřem.
křesťanství
Ukázky

Jako laň na výšinách

120 Kč
96 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>