Nejprodávanější tituly - září 2018
Předškolní výuka

Rozvíjej se, děťátko... - 14%
Kniha rozvíjej se děťátko je určena pro všechny nastávající rodiče, rodiče s dětmi a odborníky, kteří sledují, ovlivňují nebo stimulují psychomotorický vývoj dítěte do 1 roku.
Předškolní výuka

Rozvíjej se, děťátko...

464 Kč
399 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 11%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
Předškolní výuka

Pohyb s říkadly pro nejmenší

224 Kč
199 Kč
Pohybové hry a cvičení s miminkem - 14%
Program cvičení rodičů s dětmi do jednoho roku. Děti potřebují lásku, něhu a vhodné podněty, aby se mohly optimálním způsobem rozvíjet. Přinášíme vám program cvičení rodičů s dětmi, který můžete snadno realizovat doma.
Předškolní výuka

Pohybové hry a cvičení s miminkem

278 Kč
239 Kč
Angličtina hravé procvičování - 12%
Angličtina hravé procvičování nabízí dětem způsob, jak si hravě a nenásilně procvičit základní slovní zásobu a gramatiku. Veselé křížovky, spojovačky či doplňovací cvičení představují kreativní formu učení, která bude děti bavit.
Předškolní výuka

Angličtina hravé procvičování

77 Kč
68 Kč
Angličtina zábavně - 12%
Angličtina zábavně nabízí dětem způsob, jak si hravě a nenásilně procvičit základní slovní zásobu a gramatiku. Veselé křížovky, spojovačky či doplňovací cvičení představují kreativní formu učení, která bude děti bavit.
Předškolní výuka

Angličtina zábavně

77 Kč
68 Kč
Činnosti ke svátkům a tradicím v předškolním vzdělávání - Od podzimu do zimy - 11%
Publikace se zaměřuje na možnosti využití lidových tradic, významných dní či státních svátků, které se u nás obvykle slaví, a nabízí inspiraci pro pedagogickou práci s dětmi v předškolních zařízeních.
Předškolní výuka

Činnosti ke svátkům a tradicím v předškolním vzdělávání - Od podzimu do zimy

431 Kč
383 Kč
Album předškoláčka - 11%
Uchovejte si vzpomínky a sledujte krok za krokem vývoj, důležité momenty i úspěchy vašeho předškoláčka. Vlepujte fotografie a zapisujte do alba zajímavé postřehy nebo zážitky.
Předškolní výuka

Album předškoláčka

179 Kč
159 Kč
Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
Předškolní výuka

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
Předškolní výuka

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Cesta kolem světa očima dětí - 20%
Pojeď s námi na návštěvu do zemí blízkých i vzdálených.
Předškolní výuka
Ukázky

Cesta kolem světa očima dětí

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 38 položek
1 2 3 4 > >>