Nejprodávanější hudba - září 2018
hudba

Cesta
Moravská skupina Betula pendula se koncem osmdesátých let stala senzací rockových a folkových festivalů, vydala malou desku a další nahrávky šířila na samizdatové kazetě. Nyní souhrnně vycházejí na kompaktním disku Cesta.
hudba

Cesta

225 Kč
Desatero
DESATERO tvoří už tisíce let základní pravidla člověčenství. Dvě kamenné desky, které Bůh na hoře Sinaj předal Mojžíšovi. První deska obsahuje přikázání o vztahu člověka k Bohu, druhá deska mluví o vztahu k lidem.
hudba

Desatero

224 Kč
High As Hope
Album éterické zpěvačky Florence a její indierockové kapely. Deska propojuje typický syrově upřímný text, indierockový rytmus, snivé pozadí a naléhavý vokál.
hudba

High As Hope

881 Kč
Kry
Na albu je 8 písní, je vydáváno po osmi letech, křest alba je 8. září a rokem vydání je rok 2018. V textech je také poprvé užito osmislabičného slova. Toto vše je ale náhoda, nic to neznamená.
hudba

Kry

269 Kč
Létající peřina

Nové charitativního CD Létající peřina je určeno dětem hospitalizovaným v nemocnicích a léčebnách po celé republice.

hudba

Létající peřina

224 Kč
Sexy exity
Úspěšný hitmaker a kytarista Xindl X vydává své nové album Sexy exity, jehož příchod avizovaly již singly Věčně nevěrná (duet se Sabinou Křovákovou ze stejnojmenného filmu) nebo Byznys.
hudba

Sexy exity

269 Kč
Sklep naposlech 2015-2017
Legendární divadlo Sklep provází svým svérázným humorem už řadu generací, co víc: přitahuje generace nové.
hudba

Sklep naposlech 2015-2017

296 Kč
Sudová přitažlivost
Sedmnácté album skupiny Alkehol sestává z dvanácti novinek a jako bonus je připojena píseň Rockeři, která vznikla k loňskému 25. výročí skupiny. Zpívají v ní také Petr Janda a Josef Vojtek.
hudba

Sudová přitažlivost

296 Kč
Ta pravá
Studiové album Karla Gotta. Tucet písniček na jeho albové novince je mixem popové klasiky a standardů, které chtěl natočit již dříve, v průběhu let na ně nezapomínal a nyní pro ně přišel ten správný moment.
hudba

Ta pravá

374 Kč
Trilobit
Přesně padesát let po Želvě je tu Trilobit!
hudba

Trilobit

354 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>